Sănătate

Covid-19. România depășește 980 de decese

România a ajuns la 982 de persoane infectate cu Covid-19 care au decedat, conform Institutului Național de Sănătate Publică. În această seară au fost anunţate alte zece decese.

A murit o femeie de 60 ani, din județul Botoșani, confirmată în 1 mai cu Covid. A murit în 10 mai, suferind de insuficiență renală cronică.

A murit un bărbat de 84 ani, din județul Bacău, confirmat cu Covid în 28 aprilie. A decedat în 11 mai, suferind de demență, hemoragie digestivă superioară, insuficiență cardiacă cronică.

A murit o femeie de 74 ani, din județul Suceava, confirmată cu Covid în 23 aprilie. A murit în 9 mai, suferind de hipertensiune arterială (HTA), coxartroză bilaterală, boală varicoasă cu tromboflebită și ulcere gambiere.

A murit o femeie de 74 ani, din județul Galați, confirmată cu Covid în 23 aprilie. A murit în 9 mai, auferind de HTA, boală Alzheimer.

A murit o femeie de 70 ani, din județul Bistrița-Năsăud, confirmată cu Covid în 21 aprilie. A murit în 11 mai, suferind de HTA, diabet zaharat tip II, BPOC.

A murit o femeie de 67 ani, din județul Brașov, confirmată cu Covid în 23 aprilie. A murit în 10 mai, suferind de diabet zaharat tip II, insuficiență renală cronică, HTA, obezitate.

A muri tun bărbat de 71 ani, din județul Brașo, confirmat cu Covid în 9 aprilie. A murit în 11 mai, suferind de tumoră esofagiană stenozantă, boală renală cronică, obezitate.

A murit o femeie de 61 ani, din București, confirmată cu Covid în 10 mai. A decedat în aceeași zi, suferind de encefalopatie hepatică decompensată vascular și parenhimatos, insuficiență renală.

A murit o femeie de 64 ani, din județul Neamț, confirmată cu Covid în 9 mai. A decedat în 8 mai, suferind de bronhopneumonie, fibrilație atrială, HTA, obezitate.

A murit o femeie de 68 ani, din județul Neamț, confirmată cu Covid în 7 mai. A murit în 11 mai, auferind de boală renală cronică, diabet zaharat complicat, atac vascular cerebral (AVC) hemoragic, demență vasculară.

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Tragedie în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un bărbat de 44 de ani a murit într-un incendiu

În această noapte, în jurul orei 01:50, pompierii au fost solicitați să intervină pe strada…

44 de minute ago

Liga 3. Ghiroda pierde două puncte mari acasă, Politehnica se impune în sfârşit cu Buziaşul

Înainte de Paștele ortodox, în Liga 3 s-a jucat doar vineri, 3 mai 2024, partidele…

59 de minute ago

Victorie cu clasă a SCM Timişoara în meciul pentru locul 13

Echipa de baschet a Timişoarei s-a descurcat de minune în primul joc al seriei cu…

2 ore ago

Prognoza meteo de Paște. Ce spun meteorologii

Sunt prognozate ploi de Paşte în jumătatea vestică a țării, în timp ce în rest…

2 ore ago

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

17 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

21 de ore ago