Economic

Cursele aeriene ale Lufthansa de la Timişoara ar urma să fie reluate din 1 iunie

După companiile Wizz Air şi Tarom, iată că şi Lufthansa a lansat un anunţ asemănător referitor la reluarea zborurilor de pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Germanii nu se hazardează, aşa cum au făcut celelalte două companii, astfel că data avută în vedere este 1 iunie.

Chiar dacă au anunţat pe propriile pagini de internet, la rubricile de rezervare, reluarea zborurilor chiar de la începutul lui mai, Wizz Air şi Tarom nu au putut să ofere curse pe rutele spre şi dinspre Timişoara pentru simplul motiv că autorităţile au decis menţinerea opririi zborurilor aeriene comerciale. Rămâne de văzut ce se va întâmpla din 15 mai, dacă vor fi din nou premise cursele aeriene.

O altă companie cunoscută, Lufthansa, a anunţat reluarea zborurilor de pe AIT. Cunoscutul operator german realizează de la Timişoara şi spre Timişoara zboruri pe două relaţii aeriene, respectiv Munchen şi Frankfurt. Conform informaţiilor existente pe piaţa aeriană, cele două curse ar urma să fie reluate cu începere din data de 1 iunie.

În prezent, de la Timişoara nu sunt efectuate curse aeriene regulate de linie, au loc doar zborurile charter ale celor de la Eurowings, care duc muncitorii români la muncă în Germania.

 

 

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

36 de minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

37 de minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

49 de minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

58 de minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

2 ore ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago