Afaceri

Mai multe măsuri de protecţie au fost implementate în principalul complex de spaţii office din Timişoara

În cadrul celui mai important complex de spaţii office din Timişoara au fost implementate o serie de măsuri de protecţie împotriva coronavirusului. Acestea includ operațiuni tehnice de optimizare a calității aerului și acțiuni permanente de dezinfecție, până la reguli de distanțare socială și comportament respoUnited Business Centernsabil.

Imobilele office din cadrul United Business Center au fost funcționale în permanență și au asigurat în mod proactiv condiții de siguranță, chiar dacă numărul celor care și-au desfășurat activitatea în spațiile de birouri a fost semnificativ mai redus. Măsurile au fost suplimentate cu noi proceduri și reguli, pregătind revenirea la birou a celor care au optat pentru work from home pe timpul stării de urgență.

„Am analizat cu maximă atenție întregul context, evoluția epidemiologică și recomandările specialiștilor, pe care le-am coroborat cu experiența noastră de peste 10 ani în operare pe piața office pentru a pune la punct un plan amplu de măsuri, capabil să mențină un nivel optim de siguranță pentru comunitatea United Business Center. Suntem în continuare precauți și monitorizăm impactul acestor măsuri asupra activității, astfel încât să putem acționa rapid și eficient în cazul în care situația o va impune. Credem că experiența lucrului la birou este mai mult decât necesară și un stimulent pentru confortul angajaților, iar în această perioadă întreaga activitate se va concentra pe responsabilitate și siguranță”, a declarat managementul United Business Center.

Planul de acțiune în combaterea riscului epidemiologic din clădirile United Business Center are la bază trei principii generale: optimizarea parametrilor tehnici, intensificarea și permanentizarea acțiunilor de dezinfecție sau protecție și respectarea regulilor de distanțare socială. Astfel, instalațiile de ventilație sunt setate pentru a introduce în permanență aer proaspăt, tratat, în proporție de 100%, fără funcția de recuperare. Acțiunile de dezinfecție prin nebulizare (proces ce asigură inclusiv dezinfecția sistemelor de ventilație) se realizează periodic, iar operațiunile punctuale aplicate în cazul suprafețelor de contact sunt permanente, atât în timpul programului de funcționare, cât și după. În pachetul măsurilor de protecție sunt incluse aplicarea foliilor nanoseptice în punctele de contact direct (panou comandă lifturi, mânere uși etc.), amplasarea la intrări a covoarelor profesionale impregnate cu substanțe active și a dispenserelor de dezinfectant, instalarea unor panouri de protecție la recepțiile clădirilor, delimitarea fluxului de intrări/ieșiri și implementarea unor noi protocoale de acces în clădiri. În plus, purtarea măștii de protecție este obligatorie în incinta clădirii.

Angajații care își desfășoară activitatea în clădirile United Business Center sunt informați cu privire la menținerea unui comportament responsabil, inclusiv în privința recomandărilor ce vizează normele de igienă, conduită, prevenţie și distanțare socială. Accesul în lifturi este limitat în funcție de capacitatea acestora, iar zonele de așteptare sunt marcate pentru a păstra distanța minimă de protecție.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Noapte de neuitat! Sute de minți captivate de istorie și tehnologie au descoperit MECIPT-1 și Muzeul Tehnic UPT/FOTO

Un nou eveniment marca UPT care a depăşit aşteptările. Peste 500 de persoane, 21 tururi…

23 de minute ago

Se ia apa miercuri în două localităţi din Timiş

Miercuri, 22 mai, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Belinț, iar între…

53 de minute ago

Se deschide vama pe Bega și pentru ambarcațiuni. Granița spre Serbia se va deschide un weekend în fiecare lună

Traficul de turism pe pista de biciclete care leagă Timișoara de Zrenjanin va putea fi…

3 ore ago

S-a scumpit Podul Muncii. Reabilitarea ar trebui să coste 49 de milioane de lei

După cinci ani de așteptare, din momentul aprobării hotărârii de consiliu local care prevedea finanțarea…

3 ore ago

Nu l-a oprit faptul că nu avea carnet şi a furat maşina vecinului. Acum a ajuns în arest

Polițiștii Sectiei 3 Rurale Sânandrei, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria…

4 ore ago

Handbaliştii de la SCM Poli au nevoie de o mică minune pentru a evita barajul de menţinere

Sunt şanse de salvare directă. Mici, dar sunt! Prim-divizionara de handbal SCM Politehnica dispută miercuri,…

4 ore ago