Administratie

Timişoara curat… murdară. Parcul de lângă stadion a ajuns o groapă de gunoi/Foto

Gunoaie peste gunoaie, ciori şi şobolani. Este imaginea mizeriei totale care a acoperit parcul de lângă Stadionul Dan Păltinişanu. O adevărată groapă de gunoi şi focar de infecţie într-o zonă în care timişorenii obişnuiesc să iasă ca să facă mişcare şi să respire un aer ceva mai curat.

Când de parcuri se ocupă o firmă de deratizare, de salubritate o firmă de transport, iar un complex sportiv e construit de o fermă de porci, este inevitabil ca lucrurile să nu pleznească la un moment dat. Un exemplu în acest sens este mizeria de nedescris pe care timişorenii au putut-o vedea duminică în parcul de lângă Stadionul Dan Păltinişanu, un focar de infecţie şi boli.

Cei care au vrut duminică să facă o plimbare sau puţină mişcare, alegând în acest sens parcul de lângă stadion, au fost întâmpinaţi de o imagine absolut incredibilă. Gunoaiele, mizeria, ciorile şi şobolanii au pus stăpânire pe această locaţie destul de căutată de timişorenii dornici de mişcare. Acesta este probabil cadoul primarului Nicolae Robu pentru timişorenii care au vrut să marcheze ieşirea din starea de urgenţă prin sport şi mişcare. Acelaşi primar care tot vorbeşte de „Timişoara verde” şi „Timişoara curată”. Lângă stadion s-a văzut adevărata imagine a Timişoarei verzi şi curate promovate de Robu.

P.S. 1. Gunoiul s-a strâns fiindcă firma de salubritate angajată de primărie nu şi-a făcut treaba şi nu a golit coşurile de gunoi. De altfel, erau şi poliţişti locali prin zonă care puteau să semnalizeze problema.

2. Există firme angajate de primărie să se ocupe de parcuri şi spaţii verzi, care erau obligate să intervină.

3. Dacă gunoaiele au rămas de la piaţa volantă organizată în ziua precedentă, era datoria SC Pieţe, condusă de partenerul primarului, Ionuţ Nasleu, să rezolve problema.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

10 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

10 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

11 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

12 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

12 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

15 ore ago