Politica

Opulenţă liberală în vreme de COVID-19, la Liebling. În faţa lui Nicolae Robu, un elicopter a adus mingea la inaugurarea stadionului din localitate

Mare petrecere liberală în plină pandemie de coronavirus, astăzi, la Liebling, ocazionată de inauguarea stadionului din localitate, o lucrare de 200.000 de euro. Ca dovadă ostentativă, mingea a fost adusă cu elicopterul. Printre oaspeţii de seamă s-au numărat preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, senatoarea Alina Gorghiu, deputatul Marilen Pirtea şi mulţi alţii.

În timp ce guvernanţii PNL se dau peste cap cu sfaturile privind distanţierea socială, într-o perioadă în care numărul de infectări cu coronavirus e în creştere, liberalii din Timiş au timp de petreceri. Mari şi opulente. Potrivit Libertatea, astăzi, la inauguarea stadionului din Lebling, au fost prezenţi toţi liderii PNL Timiş, începând cu Nicolae Robu, senatoarea Alina Gorghiu sau deputatul Marilen Pirtea. Cu mare fast, mingea a fost adusă cu un elicopter, pus se pare la dispoziţie de omul de afaceri Romeo Dunca, candidatul PNL la preşedinţia Caraş-Severin. Robu şi Gorghiu au fost şi invitaţii gazdelor de-a încerca mingea cu care s-a jucat ulterior o partidă amicală.

„Nu facem o știre de presă din asta, s-a făcut pentru oamenii din comună, pentru copiii care vor să facă sport și pentru echipa de fotbal și cine vrea informații să vină la primărie și primește toate informațiile. Proiectul a fost aprobat de consiliul local și tot, nu este o știre de presă asta. Nu știu cu elicopterul, mă depășește”, a declarat pentru Libertatea viceprimarul Vasile Iacob, în timp ce primarul Ioan Munteanu (PNL) a refuzat să vorbească cu jurnalista ziarului amintit.

Potrivit Libertatea pentru lucrările de reparații ale stadionului din Liebling s-au plătit peste 500.000 de lei, adică 100.000 de euro, în timp ce alți aproape 100.000 de euro s-au dat pe un sistem de irigare profesional şi un sistem de drenaj a suprafeței de joc.

Sursa foto: Libertatea

 

 

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

3 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

6 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

7 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

7 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

8 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

9 ore ago