Politica

Primarul PSD al Lugojului, atac delirant la adresa contracandidatului liberal. Francisc Boldea, “îngrijorat” că oraşul ajunge… “târguşor oltenesc”

Primarul municipiului Lugoj, PSD-istul Francisc Boldea, a produs un atac absolut halucinant la adresa contracandidatului săi liberal, Claudiu Buciu. Pe modelul Nicolae Robu, Boldea îi atacă la modul suburban şi pe ziariştii lugojeni, care nu îi ridică elogii. Nu scapă de vituperările lui Boldea nici lugojenii care n-au sânge de bănăţean pur-sânge în ei.

Delir pe pagina de Facebook a primarului municipiului Lugoj, Francisc Boldea. Total necontrolat, PSD-istul l-a avut în vizor, în primul rând, pe liderul PNL Lugoj, Cludiu Buciu, contracandidatul său la primărie, dar i-a vituperat şi pe ziariştii lugojeni,. Nu în ultimul rând, probabil în mare disperare de cauză, el a mizat şi pe discriminarea geografică, trăgând un semnal că Lugojul ar putea ajunge un… târguşor oltenesc.

“Aflat în izolator Dl Buciu Claudiu urinează pe gură împotriva administrației locale

După o perioadă de 3 luni de zile în care nu a văzut Lugojul, a stat ascuns în Germania, acum se află în izolare la domiciliu de 10 zile. Contrar tuturor legilor și în această perioadă jignește permanent administrația locală, fără să fie prezent în Municipiul Lugoj. Fie direct fie indirect prin slugile sale oltenești, I. Moldovan și C. Ghinea. Dacă adaug la aceasta și faptul că Buciu Claudiu este oltean după mamă, după nevastă, după socri, constatăm că la Lugoj încearcă să se pună laba pe oraș și să transforme Lugojul nostru drag într-un târgușor oltenesc cu rogojini și paie, iar pe străzi să cânte ”ila-ila”, nu doina bănățeană”, a scris Boldea pe pagina sa pe Facebook.

De curiozitate, oare ce ar spune, de exemplu, Olguţa Vasilescu despre postarea sa? Pe modfelul omologului său de la Timişora, Boldea nu-i iartă nici pe unii ziarisşti.

“Aceștia au acaparat ziarul de suflet al profesorului bănățean J.C. Drăgan și astăzi ziarul a devenit o trompetă care cântă doine oltenești contra lugojenilor. De doi ani de zile, primarul Lugojului nu are dreptul să își spună un punct de vedere sau un drept la replică în această relicvă a unui ziar de prestigiu. Numai un prost nu observă modificările făcute în anii aceștia și jignește orice inițiativă (…) Nici Buciu, nici Moldovan, nici C. Ghinea nu au muncit niciodată, doar i-au reclamat și au scris despre alții. Nu au făcut ceva în viața lor. Toți trăiesc prin minciuni debitate în ziar. Nu au construit nimic, nu au condus nimic și pe nimeni și astăzi vor să pună laba și amprenta oltenească pe un oraș bănățean. Toți suntem prieteni cu oltenii și cu străinii, trăim în condiții excelente. Îi primim ca oaspeți și îi primim la piață, dar este timpul ca cei trei care urinează pe gură prin jigniri la adresa unei administrații aleasă democratic să se oprească”, a mai scris Boldea..

 

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

47 de minute ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

O oră ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

O oră ago

Întreruperi programate la furnizarea apei în zilele următoare

Luni, 20 mai, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada…

2 ore ago

Salonul Industriei Ușoare, la o nouă ediție din 2024

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește în perioada 22 – 26 mai o…

2 ore ago

Grupul Maxagro a deschis la Gătaia noul sediu al Maxutil/Foto

Grupul Maxagro a inaugurat, la Gătaia, noul sediu al companiei Maxutil, parte a grupului. Compania…

2 ore ago