Administratie

Nicolae Robu se explică, legat de ţânţari. Cei supăraţi s-au lăsat implicaţi în jocuri făcute de hateri, politruci şi ziarişti cu ghilimele

Toţi cei care sunt nemulţumiţi de prezenţa ţânţarilor din Timişoara s-au lăsat fie implicaţi într-un joc al hater-ilor, fie citesc ce scriu ceea ce primarul numeşte „politruci din păcate destul de mulți- și acești ziariști cu ghilimele -destul de mulți și ei, tot din păcate!-, incapabili de nimic concret pozitiv, cu certitudine nefericiți în inutilitatea lor”. Astfel vorbeşte Robu despre problema cu aceste insecte, într-o postare în care se adresează cetăţenilor oraşului.

Nicolae Robu îşi începe postarea de pe Facebook, cu o explicaţie, de altfel logică, legată de înmulţirea necontrolată a ţânţarilor, din cauza ploilor numeroase din ultima perioadă. Dar, spre final, el se lansează într-un atac asupra… altora, fără a avea legătură cu ideea iniţială. Ca o coincidenţă, probabil, acest mesaj lung vine după un mesaj similar, lansat de contracandidatul său din partea USR, la postul de primar.

„Mă adresez dv legat de problema țânțarilor. Știu cât de enervantă, cât de greu de suportat este agresiunea lor, o simt și eu, alături de dv, pe propria-mi piele și încă cu o sensibilitate la înțepătura lor crescută, la limita alergiei. Vă rog să înțelegeți, însă, că prezența atât de numeroasă a acestor vietăți nu se datorează nepăsării cuiva, ci condițiilor meteo. În ultima săptămână din iunie s-a stropit masiv, cu substanțele de rigoare -substanțe verificate, vă asigur, autorizate de autoritățile sanitare-, atât de la sol, cât și din aer -și sunt convins că ați văzut cu toții avionul la lucru în mai multe rânduri-. Necazul este, însă, că au venit acele ploi abundente, zilnice și, pe de o parte, au compromis parțial rezultatele prea proaspetei intervenții, iar pe de altă parte, au făcut imposibilă o nouă rundă. Noi avem comandă pt o nouă intervenție, vă asigur că nu ne uităm la bani când e vorba de confortul nostru, al celor ce trăim aici, împreună, dar știți bine că și în ultimele 24 de ore a plouat -și iarăși plouă, chiar acum- și în continuare vremea este anunțată instabilă”, spune Nicolae Robu, în prima parte a justificării.

El mai menţionează că nu e normal să se facă o nouă intervenţie degeaba, dacă vremea nu permite una utilă, banii fiind, astfel, cheltuiţi degeaba.

După care urmează cea de a doua parte, care nu are nicio legătură cu scopul iniţial al postării, Robu atacă tot ce nu e conform cu ceea ce zice, sunt hateri, politruci şi ziarişti cu ghilimele implicaţi, şi care influenţează toţi negativ populaţia. El reia ideea oamenilor muncitori, idee repetată permanent în ultima perioadă, care sunt în antiteză cu toţi cei enumeraţi mai sus, care ar fi nefericiţi.

„Sunt convins că dv, cei mulți, corecți în atitudine întotdeauna, înțelegeți situația și nu vă lăsați prinși în jocul mârșav al hater-ilor, unii dintre ei politruci ce nu pot etala nici măcar o realizare a vieții lor -una singură, atât!-, alții jurnaliști cu ghilimele și- atunci se-agață de orice, critică și iar critică, totul, fără nicio logică, doar-doar își găsesc adepți! Bieții de ei! Cât de nefericiți trebuie să se simtă! Un agricultor e fericit să vadă ce iese din munca lui, un drumar -inclusiv din postura de muncitor necalificat!- e fericit așișderea, la fel un zidar, un instalator, un brutar, un cofetar, un frizer, o coafeză, etc, etc, apoi, cu un alt gen de muncă și alt gen de utilitate, un profesor, un medic, un inginer, un economist, un jurist, un functionar, un artist, cu toții sunt fericiți de utilitatea muncii lor. Rămân acești politruci -din păcate destul de mulți- și acești ziariști cu ghilimele -destul de mulți și ei, tot din păcate!-, incapabili de nimic concret pozitiv, cu certitudine nefericiți în inutilitatea lor”, îşi încheie actualul primar explicaţia legată de ţânţari.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

49 de minute ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

55 de minute ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

3 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

3 ore ago

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

4 ore ago

Disoluţia PNL. Studiu de caz: cum au fost abordate speţele Alin Nica şi Iulian Dumitrescu

Orice grup, organizaţie, societate funcţionează după nişte reguli. Aşa e în firea lucrurilor. Dacă e…

4 ore ago