Politica

În luptă cu “grupurile de interese”, Nicolae Robu lansează un nou sondaj despre propria persoană

Primarul Nicolae Robu a lansat un nou aşa-zis sondaj pe pagina sa de Facebook, al cărui subiect este propria persoană. Până a ajunge însă la întrebările sondajului, Robu a lansat noi invective la adresa celor care nu sunt de acord cu el, vorbind iarăşi despre “grupurile de interese”, care, lovind în Robu, lovesc în Timişoara.

Primarul Nicolae Robu le-a propus prietenilor săi virtuali de pe Facebook, un nou sondaj de opinie. De această sondajul este excluiv despre persoana sa. Nici acum primarul nu uită să se autovictimizeze şi să-i considere ticăloşi pe toţi cei care nu sunt de acord cu el. Totuşi, el le cere timişorenilor să scrie ce defecte are, promiţând că le va corecta.

“Am parte de 8 ani de calomnii zilnice, cum nu cred că a mai avut parte cineva. Mi s-a creat, de către oameni care de fapt nu mă cunosc și nici n-au nici cel mai mic interes să mă cunoască, întrucât cunoscându-mă, cu toată ticăloșia lor, ar putea avea anumite rețineri în a spune orice despre mine, cum o fac sau, poate, în străfundul ființei lor, chiar anumite remușcări! Eu vă asigur, stimați timișoreni, pe dv, cei mulți și drepți, că sunt cu totul alfel decât sunt prezentat de presa tonomat, aservită grupurilor de interese. DAR, OM SUNT ȘI, PRIN URMARE, IMPERFECT, CA TOT CE EXISTĂ PE LUMEA ASTA! Dornic să-mi corectez acele defecte ce pot fi corectate, respectiv să nu alimentez percepții negative la adresa mea prin diverse scăpări, vă rog să-mi spuneți, prin exprimare liberă, ce apreciați și ce nu apreciați la mine!”, a scris Robu în preambulul aşa-zisului sondaj.

“1. Ce vă place la Primarul Nicolae Robu? 2. Ce nu vă place la Primarul Nicolae Robu?”, sunt primele două întrebări.

Apoi urmează una epocală, în care Robu deja induce răspunsul care “trebuie” dat.

“Cu calitățile și defectele sale, cu capacitatea de a face, de a fi om al faptelor, nu al vorbelor, reflectată în schimbarea în bine radicală a orașului prin multiplele realizări incontestabile, venite după ani la fel de prodigioși în care a schimbat radical în bine, din postura de Rector, Universitatea Politehnica, l-ați vota pe dl Nicolae Robu pt un nou mandat de Primar?”, sună întrebarea. Ori cum să nu răpunzi “da”, dacă deja în întrebare se arată că subiectul a schimbat “radical în bine” oraşul?

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Prognoza meteo de Paște. Ce spun meteorologii

Sunt prognozate ploi de Paşte în jumătatea vestică a țării, în timp ce în rest…

11 minute ago

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

15 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

19 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

22 de ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

22 de ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

o zi ago