Ziaristu' de terasă

Jurnal de campanie (5). Delir total, pe urmele lui Dragnea. Pe când Robu ne vorbeşte de patru asasini sau sârma criminală din colon?

Postările primarului Nicolae Robu pe Facebook sunt tot mai delirante pe zi ce trece. Nervozitatea sa excesivă confirmă oarecum zvonurile, potrivit cărora distanţa în cele mai noi sondaje dintre el şi Dominic Fritz scade cu fiecare înjurătură a primarului. Şi sunt destule. În disperare de cauză, Robu a preluat, în ultima vreme, aproape la virgulă discursul lui Liviu Dragnea şi PSD, dinaintea pierderii alegerilor europarlamentare. (E drept, Dragnea şi-a pierdut şi altceva).

În urmă cu vreo zece zile, Robu vorbea de grupuri de interese şi oculte mondiale care ar vrea să-l dea jos din funcţia de primar pentru a pune stăpânire Timişoara. În aceaşi postare vorbea de „oamenii noi” din USR care ar fi în slujba „străinilor” cei răi. Chestiunea cu Oculta Mondială, Soros, „statul paralel”, chiar Angela Merkel a fost reluată, într-o postare pe Facebook şi la finalul săptămânii trecute. În încercarea sa de autovictimizare a introdus însă un nou şablon al lui Dragnea: „presiunile pe justiţie” făcute de „grupurile de interese”. Presiuni pentru ca el, ultracinstitul, să fie trimis în judecată. Cum pot să influenţeze „grupurile de interese” (statul paralel) o decizie în justiţie doar Robu şi Dragnea ar putea explica. Pardon, şi Antena3!

Dacă va continua cu aceste autovictimizări, probabil îl vom auzi şi pe Robu povestind cum patru asasini, angajaţi de „grupurile de interese”, au vrut să-l ucidă. Dar a scăpat povestindu-le cum dădea Z.E.C.E. goluri pe meci! Sau hipnotizându-i cu chitara sa! Sau poate va încerca schema brevetată de Gabriela Firea cu sârma în colon?

Tot a disperare sună şi ultimul aşa-zis sondaj al lui Robu de pe Facebook. Una dintre întrebări este chiar genială, de tipul „Aşa-i că sunt cel mai frumos din oraşul acesta?”. “Cu calitățile și defectele sale, cu capacitatea de a face, de a fi om al faptelor, nu al vorbelor, reflectată în schimbarea în bine radicală a orașului prin multiplele realizări incontestabile, venite după ani la fel de prodigioși în care a schimbat radical în bine, din postura de Rector, Universitatea Politehnica, l-ați vota pe dl Nicolae Robu pt un nou mandat de Primar?”, a sunat întrebarea lui Robu. Nici Pieleanu nu făcea aşa ceva pentru Liviu Dragnea!

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

9 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

9 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

10 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

11 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

11 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

14 ore ago