Politica

Nicolae Robu răspunde acuzaţiilor în problema corturilor electorale: Unii au tupeu fără margini

Acuzat că blochează acţiunea electorală a USR PLUS, prin obligarea demontării corturilor electorale din zona centrală, Nicolae Robu ripostează, afirmând că se manipulează şi că cei care se declară victime au tupeu fără margini.

Până în data de 18 august era autorizaţia, pe 18 trebuie demolate, spune Robu, cu referire la acele corturi, care ar fi fost montate doar pentru strângerea de semnături pentru alegerile locale. El combate la maxim acuzaţiile aduse de USR şi vorbeşte despre manipularea tinerilor.

„Nu e normal să fie ridicate corturile? Nu are nimeni treaba nimănui, sunt reguli de bun simţ, au fost puse pentru strângerea de semnături, aşa s-au depus solicitările la primărie. Nu vrem să amendăm pe nimeni, dar să se victimizeze aşa…, unii au tupeu fără margini. Îmi pare rău să spun asta. Eu chiar îi stimez pe cetăţenii care au diverse opţiuni, altele decât mine. Fiecare gândeşte cu mintea şi sufletul lui. Aceşti oameni sunt amăgiţi, minţiţi cu neruşinare şi manipulaţi. Văd tinerii cum sunt păcăliţi, cu câtă abilitate”, a declarat Nicolae Robu.

De asemenea, el a mai vorbit de un alt partid, căruia din nou nu i-a precizat numele pentru a nu-i face reclamă, şi care ar fi distrus iarba „britanică” pe care oamenii primăriei au plantat-o cu trudă prin centrul oraşului. Pe acest gazon ar fi fost montate astfel de mijloace electorale.

Robu a refuzat să ofere o opinie coerentă referitoare la anunţul lui Dominic Fritz, care a semnat pe listele de susţinere a candidaturii alesului PNL în lupta pentru postul de primar.

„N-am nicio apreciere, eu nu comentez nicicum. Toţi se forţează să îi promovez, să le spun numele, eu am 19 mii de semnături, nu e un lucru pentru mine. Toţi vin cu tot felul de cârlige din astea să le fac reclamă”, a mai spus primarul.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

9 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

13 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

16 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

16 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

18 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

18 ore ago