Sport

Victorie la pas şi calificare meritată în semifinalele Superligii pentru SCM Timişoara

Echipa de rugby a oraşului, cea mai performantă grupare timişoreană din acest mileniu este în căutarea gloriei din ultimii ani. Cu un nou nume, cu un nou antrenor, cu câteva întăriri de calitate şi cu un nou „look”, SCM a jucat astăzi la Braşov într-un baraj pentru calificarea în semifinalele Superligii.

Evoluţia scorului

Minutul 1: Eseu Shennan, după o acţiune excelentă a lui Vaovasa. Melinte, foarte aproape de a transforma dintr-o poziţie foarte grea, balonul a lovit butul, 5-0.
Minutul 10: După o desprindere a lui Rupanu, Moa Maliepo este pe fază şi reuşeşte să culce balonul în terenul de ţintă advers. Melinte aduce punctele adiţionale, 12-0.
Minutul 17: Necualu a luptat să recupereze balonul în 22-ul advers, apoi acesta a ajuns la Maliepo care l-a culcat la centru. Melinte a transformat simplu pentru 19-0.
Minutul 20: Talonerul dobrogenilor Ciocoiu a marcat la colţ după o acţiune bună a Tomitanilor. Eseul a rămas netransformat, 19-5.
Minutul 28: Eseu obţinut de bănăţeni cu înaintarea, după mai multe minute în 22-ul advers. Strătilă l-a obţinut, Melinte l-a transformat, 26-5.
Minutul 30: Nasalo reduce din diferenţă prin transformarea unei penalităţi, 26-8.
Minutul 32: Eseu senzaţional reuşit de Maliepo, după ce a recepţionat o pasă cu piciorul venită de la Vaovasa! Melinte a transformat, 33-0.
Minutul 39: Strătilă a marcat al doilea său eseu, tot cu ajutorul înaintării, însă Melinte a ratat cele două puncte în plus, scorul pauzei arătând 38-8!
———–
Minutul 47: Boboc a profitat de o neatenţie în defensiva bănăţenilor şi a marcat primul eseu al părţii secunde, transformat de Nasolo, 38-15.
Minutul 50: Vaovasa a blocat un balon în propria jumătate şi a făcut o cursă de 70 de metri pentru eseu, transformat de Melinte, 45-15
Minutul 65: Sabău finalizează un „maul” foarte bun de margine, iar Melinte aduce punctele adiţionale, 52-15.
Minutul 80: Shennan a profitat de acţiunea lui Simionescu şi a marcat la ultima fază, Melinte însă nu a transformat, 57-15, scor final!
Aşadar, victorie categorică şi calificare logică în semifinale, acolo unde SCM va avea un meci mult mai greu, la Bucureşti, cu Steaua, săptămâna viitoare.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

3 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

3 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

4 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

4 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

5 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

5 ore ago