Economic

CCIAT oferă noi cursuri de pregătire

CCIA Timiș  continuă înscrierile la cursurile gratuite de profesionalizare a angajaților în cadrul Proiectului “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest”. Acestea sunt organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și partenerii Expert Consulting și Universitatea Politehnica Timișoara.

Se oferă cursuri de calificare autorizate: Cofetar-patiser – Nivel 3 (480 ore), Lucrător în comerț – Nivel 2 (360 ore), Sudor – Nivel 3 (720 ore), Operator mașini cu comandă numerică – Nivel 3 (720 ore), Tehnician prelucrări mașini cu comandă numerică – Nivel 4 (1080 ore), Tehnician în automatizări – Nivel 4 (1080 ore). Beneficiile și facilitățile oferite includ posibilitatea de a opta pentru efectuarea activităților practice la locul de muncă; Program flexibil, cu posibilitatea de desfășurare a activității în week-end sau în timpul săptămânii, respectiv pentru condensarea activităților; Certificarea competențelor dobândite.

De asemenea, se oferă cursuri de formare profesională autorizate (inițiere / specializare / perfecționare): Responsabil de mediu, Inspector în domeniul sănătății și securității în muncă, Formator, Ergonomist.

Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și europeană și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației, fiind eliberate împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite.

Condiții de participare La aceste cursuri se pot înscrie doar angajați care au contract individual de muncă (normă întreagă sau timp parțial) într-un IMM din Regiunea Vest, nu au funcție de conducere în cadrul companiei și au reședința în unul din cele patru județe ale Regiunii Vest: Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 3:“Locuri de muncă pentru toți” și are ca obiectiv facilitarea accesului la programe de formare profesională a angajaților din firme din Regiunea Vest, pentru îmbunătățirea statutului profesional și a condițiilor de la locul de muncă, contribuind astfel la creșterea productivității muncii.

Informații și înscrieri la tel: 0372 185 244, 0372 185 285, e-mail: lbarbu@cciat.ro.

Informații detaliate despre cursuri sunt disponibile pe site-ul CCIAT: http://www.cciat.ro/cciat_Resurse_umane_competitive_pentru_adaptarea_la_SNCDI_in_Regiunea_Vest

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Emblematica trupă Cargo va cânta la Buziaş, în weekend-ul următor , la “Aero West Bike Fest”

În weekend-ul următor, timp de două zile, la Buziaş va avea loc festivalul „Aero West…

43 de minute ago

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

17 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

18 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

22 de ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

22 de ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

22 de ore ago