Politica

Fostul șef al PNL Timiș nu a mai dat pe la partid de la pierderea alegerilor, din cauza ”oamenilor întunericului” care l-au trădat

Cel care a condus PNL Timiș ultimii ani buni de zile nu a mai dat pe la partid de când a pierdut alegerile. Nicolae Robu spune că a simțit un gust amar din partea trădătorilor, pe care i-a descoperit doar după acest moment, persoane pe care le-a numit ”oamenii întunericului”.

După ce a pierdut atenția celor de la partid, pierzând alegerile locale și demisionând din funcția de lider al PNL Timiș, Nicolae Robu va rămâne în contact cu cei 60.000 de ”likeri”, pe care îi are pe Facebook, dar nu o va mai face și prin conferința de presă săptămânală de la partid. De fapt, spune acesta, el nu a mai dat pe la sediul din Piața Unirii de la momentul pierderii alegerilor, dar acum e mulțumit că a descoperit că acolo sunt trădători, care i-au lăsat un gust amar.

”Eram luat la bășcălie: ei, uită se joacă toată ziua pe Facebook. S-a înțeles că aceasta era normalitatea, ani buni mai târziu. Voi continua, voi găsi o modalitate, am 60.000 de likeri, o parte dintre ei sunt în contact cu mine, cine vrea rămâne. Nu voi mai avea două conferințe de presă sistematice, una la partid, eu la partid nu mai am nicio treabă, eu nici măcar nu am mai dat pe acolo. Îți lasă un gust amar să vezi de ce trădări poți avea parte, nu din cauza acestor trădări am pierdut alegerile, dar momentele acestea sunt foarte bune pentru că îți devoalează pe cine ai în preajmă”, a declarat, marți, Robu, în cadrul singurei ocazii pe care o mai are la îndemână să se adreseze fanilor, în afara rețelei de socializare.

Dar, momentul gustului amar a fost unul foarte bun, spune Robu, pentru a vedea cine e, de fapt, alături de el, și cine l-a trădat, adică ”oamenii întunericului”.

Foarte bine, sunt chiar binevenite astfel de momente, mulțumesc cerului că am putut să văd în astfel de momente cu cine ai de a face, cine îți este în preajmă, am văzut foarte multe lucruri pe care nu le vedeam în idealismul meu, în credulitatea mea. Am o doză de infantilism, cum am recunoscut deja, și mulți ticăloși au profitat de acest infantilism al meu. Pentru că nu pot să îmi imaginez ticăloșia, darămite să o detectez. Am contracarat-o totuși, cum am putut, eu așa cu pieptul deschis, alții lovind din toate pârțile oamenii intunericului„, a mai menționat Robu.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

41 de minute ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

46 de minute ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

3 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

3 ore ago

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

4 ore ago

Disoluţia PNL. Studiu de caz: cum au fost abordate speţele Alin Nica şi Iulian Dumitrescu

Orice grup, organizaţie, societate funcţionează după nişte reguli. Aşa e în firea lucrurilor. Dacă e…

4 ore ago