Politica

PNL Timiș a depus listele cu candidații la alegerile parlamentare și speră la cel mai bun scor electoral din ultimii ani

PNL Timiș a deschis lista partidelor ”cu greutate” care au depus la Biroul Electoral Județean listele cu candidații pentru alegerile parlamentare. În componență completă, liberalii au anunțat că speră la un scor excelent în județ, noul lider local, Alin Nica spune că votul pentru cei pe care partidul i-a pus pe liste va ajuta la realizarea proiectelor importante ale județului.

Va fi anul PNL la aceste alegeri parlamentare, consideră membrii acestui partid, care s-au aflat miercuri la BEJ pentru depunerea listelor cu candidați.

Am venit să îi însoțesc pe colegii mei. Avem  pe listă vicepreședintele Camerei Deputaților, Marilen Pirtea, vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu. Cu a lor experiență vor pune din nou Timișul pe harta României, prin proiectele concrete pe care le vom realiza aici. Îmbinăm tinerețea și experiența din PNL, este pentru prima dată când tinerii au această șansă unică de a participa la listele pentru parlament. Sunt Cosmin Șandru, liderul TNL Timiș, Claudiu Chira, de la TNL, vicepreședintele la nivel național. Lista nu a fost impusă de la București, precum vedeți. Și pe această cale transmit un semnal celor de la PSD, să vedeți cum este cu democrația în partid. Ei s-au impus pe primele locuri pe lista de partid, Sorin Grindeanu, vă amintiți de celebra Ordonanță 13. La senat avem un coleg, care îmi spun colegii că nu prea i-au văzut ochii în parlament”, a declarat Alin Nica, liderul PNL Timiș.

El cere votul oamenilor, în așa fel încât proiectele importante ale județului să aibă susținere la București.

Spuneam că voi fi președintele tuturor primarilor, indiferent de culoare, lansez colegilor de la USR invitația să ne vedem cu parlamentarii, să discutăm despre proiectele Timișului, care au nevoie de susținere de la București, autostrada spre Belgrad, Centura Timișoarei, o ieșire mai bună pe autostradă, stadionul, maternitatea, preluarea aeroportului la autoritățile locale. Echipa de parlamentari ai PNL vor fi motorul și imboldul de care are nevoie Timișul, de la București, pentru susținerea proiectelor sale strategice”, a mai subliniat Nica.

Alina Gorghiu va deschide lista de candidați PNL Timiș la Senatul României

E întodeauna o onoare să fiu parte a unei echipe puternice, e un moment de responsabilitate pentru PNL, e un context favorabil, cu un președinte de consiliu județean, care va depune jurământul în fața lui Orban, ceea ce arată un sprijin maxim pentru Timiș și pentru Banat. Cu un parlament de dreapta, cu PNL și partenerii de dreapta, pentru a elimina o majoritate a PSD. Sunt ingrediente pentru următorii patru ani, care vor duce la eliminarea PSD, care vor duce la dezvoltarea României. În ultimul an de guvernare PNL, investițiile au fost mai mari decât în ultimii ani de guvernare PSD. La Timiș e o echipă pe care o veți aprecia prin munca pe care o va depune și sunt sigură că va putea duce la bun sfârșit orice proiect angajat”, a sublinat Alina Gorghiu.

Ben-Oni Ardelean speră la cel mai bun scor al partidului din ultimii ani.

”Sper că va fi cel mai bun scor ce l-am luat vreodată la parlamentare. România are o șansă, de a discerne între ce e bine și ce e rău, care sunt proiectele de care avem nevoie. Sper că vom putea realiza acele proiecte importante, cum e schimbarea constituției, proiecte majore de infrastructură, care vor defini guvernarea liberală”, a declarat Ardelean.

Marilen Pirtea a vorbit despre proiectele județului, insistând asupra Timișoara Capitală Culturală.

Am această onoare de a deschide lista PNL la Camera Deputaților, împreună cu colegii mei vom face o echipă puternică la nivel național. Din Timiș, noi ne uităm spre Europa, spre ce înseamnă aceata, avem multe proiecte, noi sunt extrem de aproape de cel care vizează Timișoara Capitală Culturală0, acesta este unul dintre proiectele importante, alături de cele enumerate deja de colegii mei”, conform lui Marilen Pirtea.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Cum a scos Marcel Ciolacu „ospătarii” PNL din „mocirlă”. Şi unde i-a băgat

Nu-i un foarte mare secret că alianţa comasată PSD-PNL este mai degrabă o mezalianţă. Deşi…

22 de minute ago

Proiectul autostrăzii spre Moravița, studiu de fezabilitate în iunie. Va avea legătură în Serbia?

România se va putea apuca, în curând, de realizarea autostrăzii care va lega Timișoara de…

2 ore ago

Retro Paradă cu mașini din anii `20, festival cu mii de flori, Caravana Dințișorului și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Town

Un nou weekend efervescent, cu evenimente pentru întreaga familie vă așteaptă la Iulius Town Timișoara.…

2 ore ago

Flavius Biea câştigă la Craiova centura WBC Continental Latino

Campion mondial IBA World, timişoreanul Flavius Biea a fost cap de afiş, alături de Ronald…

11 ore ago

În parcul Pădurice va avea loc un nou Picnic Atipic

Ideea picnicului organizat în parcul din zona Dacia va fi repetată, de această dată în…

12 ore ago

CJ Timiș a semnat contractul de realizare a studiului de fezabilitate pentru modernizarea drumului dintre Moșnița și Ghiroda

Un nou drum județean, parte a ”centurii mici” de ocolire a Timișoarei face un pas…

13 ore ago