Sport

Ripensia, învinsă de frații Herea

Probleme mari pentru Ripensia, care rămâne în subsolul clasamentului și după etapa a 8-a a ligii secunde. Echipa timișoreană a întâlnit o formație puternică, Metaloglobus, pe podium înaintea acestei etape, iar trupa bucureșteană a arătat pe teren că poziția din clasament nu este întâmplătoare. Oaspeții s-au impus cu 2-0, iar Ripi rămâne cu doar două victorii și cinci înfrângeri!

Partida a fost dominată tehnic și tactic de Metaloglobus, echipa mai bună astăzi. Trebuie spus însă că ultima înfrângere a formației din capitală era înregistrată în februarie… tot cu Ripensia. Atunci a fost 3-0 pentru bănățeni! Acum însă, Metaloglobus nu a lăsat nicio șansă echipei ce își joacă meciurile de acasă pe Electrica. Nu a trecut niciun minut și Ovidiu Herea deschidea scorul, 0-1. Tot O. Herea, dar și Mino Sota putea dubla avantajul în debut, în timp ce gazdele au intrat greu în joc, Tudorache și Neagu fiind cei mai periculoși oameni ai echipei pregătite de Cosmin Petruescu. A doua jumătate a primei părți a fost echilibrată cu multe șanse de a marca, dar la vestiare s-a intrat cu scorul de 0-1.

Tudorache și Valerii Macrițchii au avut șanse bune de a egala, la fel ca Tudor Călin, apoi Nenad Lalic, la primul meci ca titular a văzut roșu pentru cumul de cartonașe, iar meciul era jucat în aceste condiții. Spre final, Claudiu Herea a marcat și el stabilind scorul final, 0-2. Îngrijorare la Ripensia și multă speranță la metaloglobus într-un campionat atipic, disputat în condiții speciale.

Ripensia: Șt. Dobre – Val. Macrițchii, Burdeț, Lalic, A. Macrițchii – Stoi, T. Călin, Al. Neagu – Vasluian, Al. Popovici,  (cpt.), Vl. Tudorache. Au mai jucat: Golda, Ene, Urvanțev, Maric și Sârbu.

 

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

7 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

9 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

12 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

12 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

13 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

13 ore ago