Sport

Ripi da, Poli ba! Etapă scurtă în liga secundă

Cum unele echipe se confruntă cu un număr mare de cazuri Covid, mai multe partide din etapa a 7-a a ligii secunde nu se vor disputa. Poli şi Dunărea Călăraşi trebuiau să deschidă runda, dar se ştie că gruparea bănăţeană are probleme „pandemice” şi astfel meciul este amânat. La fel, partidele în care sunt implicate Aerostar sau Miercurea Ciuc, în timp ce Pandurii Tg. Jiu a fost exclusă din campionat.

Va juca însă cealaltă reprezentantă a Timişoarei, Ripensia, care are o deplasare grea pe terenul echipei Unirea Slobozia, cu atât mai mult cu cât mulţi dintre jucătorii pregătiţi de Cosmin Petruescu sunt accidentaţi.

Tehnicianul nu face însă o tragedie din aceste indisponibilităţi şi a analizat la rece partida de mâine.

„Este o echipă care știe să joace sub presiune. Au condiții foarte bune de pregătire. Cunosc în mare parte lotul lor de jucători. Este un lot echilibrat numeric și valoric. Au alternat formule de start în partidele de până acum, iar rezultatele pe care le-au înregistrat pot fi surprinzătoare pentru unii. Dar, în urma jocurile pe care le-au făcut, consider că rezultatele sunt ca o consecință a jocului foarte bun pe care l-au practicat. Stabilitatea, forța grupului și omogenitatea sunt principalele lor argumente”, a spus Petruescu, care şi-a declarat însă dorinţa ca echipa sa să se întoarcă neînvinsă de la Slobozia.

„Trebuie să fim echilibraţi, credem în noi şi în forţa noastră şi ne dorim să nu pierdem, dar suntem conştienţi că ne aşteaptă o partidă foarte grea”, a mai spus acesta.

Unirea Slobozia e pe locul 12 în liga secundă, cu 7 puncte din cinci meciuri, tot atâtea meciuri a jucat și Ripensia, care, cu 6 puncte, e pe locul 17. Meciul direct din etapa a 7-a dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Sebastian Tătaru

 

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Retro Paradă cu mașini din anii `20, festival cu mii de flori, Caravana Dințișorului și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Town

Un nou weekend efervescent, cu evenimente pentru întreaga familie vă așteaptă la Iulius Town Timișoara.…

7 minute ago

Flavius Biea câştigă la Craiova centura WBC Continental Latino

Campion mondial IBA World, timişoreanul Flavius Biea a fost cap de afiş, alături de Ronald…

9 ore ago

În parcul Pădurice va avea loc un nou Picnic Atipic

Ideea picnicului organizat în parcul din zona Dacia va fi repetată, de această dată în…

10 ore ago

CJ Timiș a semnat contractul de realizare a studiului de fezabilitate pentru modernizarea drumului dintre Moșnița și Ghiroda

Un nou drum județean, parte a ”centurii mici” de ocolire a Timișoarei face un pas…

11 ore ago

Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat

Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta…

15 ore ago

CSU Poli a ratat finala mare la o tuşă, dar a obţinut bronzul la floretă pe echipe

Medalie de bronz pentru floretistele de la Poli. CS Rapid Bucureşti a câştigat titlul naţional…

16 ore ago