Politica

Alfred Simonis intervine în disputa PNL USR. Liderul PSD Timiş îl provoacă pe Alin Nica să facă publică înţelegerea cu Pro România

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, intervine în războiul declaraţiilor dintre PNL şi USR PLUS, afirmând că libealii au o înţelegere cu Pro România la Consiliul Judeţean. El îl provoavcă pe preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, să facă public această înţelegere, prin care liberalii vor obţine două posturi de vicepreşedinte.

Alfred Simonis a făcut un apel public către primarul Timişoarei, Dominic Fritz, şi preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, să termine războiul declaraţiilor şi să se apuce de administraţie.

“Domnilor Nica si Fritz, România se află in criză sanitară şi economică. Timişoara si Timişul se află in vârful clasamentului cu decese şi infectari cu Covid 19. Primăria Timişoara se află într-o situație economică mai gravă ca oricând, având datorii restante la furnizori, cu un Colterm falimentat şi cu risc de întrerupere a agentului termic în plină iarnă, cu mii de litigii si datorii restante de zeci de milioane, ca să nu mai vorbim de probleme structurale, de organizare proastă, de lipsa digitalizării sau a unui PUG funcțional. Cu toate acestea, dumneavoastră, domnilor Nica si Fritz, nu faceți altceva decât să vă dați replici pe Facebook la aproape două luni de la alegerile în care oamenii şi-au pus speranța în dumneavoastră! Vă bateți pe funcții, pe influență, probabil şi pe interese economice! Ne aflăm într-o perioadă în care toate acestea trebuie lăsate deoparte, pentru a ne concentra pe ce este cu adevărat important”, a transmis Simonis.

El a aminteşte că PSD a anunțat imediat după alegeri că nu doreşte să facă majoritate nici cu USR, nici cu PNL, pentru că a înțeles că a pierdut alegerile şi că e vremea să stea în opoziție.

“Prin urmare, nu vă mai acuzați unii pe alți de înțelegeri cu PSD, pentru că PSD Timiş nu va face alianțe cu voi, oricâți emisari trimiteți! Fac un apel la Dominic Fritz să se apuce de treabă, pentru că Timişoara are nevoie de un primar responsabil şi implicat, care să facă administrație, nu politică! Fac un apel la Alin Nica să înțeleagă că este Președintele Consiliului Județean Timiş, nu primar la Dudeştii Noi, iar politica mare se face responsabil şi asumat. Prin urmare, astept ca domnul Nica să faca publică înțelegerea cu Pro Romania prin care PNL numeşte doi vicepreşedinți PNL la Consiliul Județean, respingând alianța cu USR!”, a încheiat Simonis.

 

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

2 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

2 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

9 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

9 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

9 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

11 ore ago