Info si Utile

Alimentarea cu apă rece va fi afectată în mai multe localități din județ

Aquatim anunță că, luni, 02.11.2020, între orele 8-15, presiunea va fi scăzută în Ghiroda. De asemenea, în cursul săptămânii se va lucra la Giarmata, vor fi și acolo întreruperi.

Așadar, luni, la Ghiroda se va lucra pe străzile Vălișoara, Bobâlna, între Ismail și Vălișoara, Țițeica, Flacăra, Luncani, N. Ursu, Ismail, Amado, Obreja, Mogoșoaia. În vederea contorizării zonei, se va lucra pe rețeaua de apă potabilă, pe străzile Canal Bega – Albăstrelelor. Lucrările sunt aferente unei investiții a companiei Aquatim. De asemenea, Aquatim anunță că, în intervalul 02.11.2020 –05.11.2020, între orele 8.00 – 15.00, se vor face lucrări de spălare cu apă și aer, în localitatea Giarmata, după următorul program: Luni, 02.11.2020, lucrări de spălare a rețelei de distribuție pe strada Ardealul; Marți, 03.11.2020, lucrări de spălare a rețelei de distribuție pe strada Victoriei; Miercuri, 04.11.2020, respectiv joi, 05.11.2020, verificări pe rețeaua de distribuție. Pe tronsoanele de conductă pe care este programată spălarea, apa va fi tulbure, iar pe celelalte alimentarea cu apă va fi întreruptă.

În perioada 02.11.2020 – 06.11.2020, între orele 9-15, vor continua activitățile de spălare profesională și igienizare a rețelei de distribuție a apei în localitatea Livezile. Pentru efectuarea unor lucrări de mentenanță electrică la stația de repompare Buziaș, se va sista alimentarea cu apă a localităților Buziaș și Bacova în data de 3.11.2020 în intervalul orar 00:30 – 01:30 (noaptea).

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Primăria Timișoara scumpește curentul de la stațiile de alimentare electrică a autovehiculelor

Municipalitatea timișoreană anunță că este nevoită să crească tarifele practicate la stațiile de alimentare cu…

7 ore ago

Auchan România la aniversarea de 18 ani: peste 440 de magazine, prețuri mici și acțiuni de anvergură pentru un comerț sustenabil

Cunoscuta și apreciata rețea comercială Auchan a ajuns la 18 ani de la deschiderea primului…

7 ore ago

UPT inovează la foc automat! După bicicletă și mașinuță, a urmat barca propulsată cu energie pe bază de hidrogen/FOTO

Institut ce își respectă de un veac renumele. După ce a dezvoltat cu succes bicicleta…

8 ore ago

SCM Timișoara întâlnește vineri un adversar tradițional, Dinamo

Hai la meci, alb-violeții de sub panou au nevoie de tine. "Leii" din Banat vor…

10 ore ago

Hexing Europe a inaugurat oficial fabrica sa de contoare inteligente de lângă Timișoara

Compania Hexing Europe a inaugurat oficial, joi, fabrica sa de contoare inteligente din Giarmata, lângă…

10 ore ago