Sport

Ca în filme! Revenire de senzație și victorie cu emoții puternice pentru “Leii din Banat”

SCM Timișoara și CSO Voluntari au dat startul grupei C de calificare la Final 8-ul Cupei României. Partida a avut loc în Sala Transilvania din Sibiu și s-a încheiat cu scorul de 87-85 pentru SCM Timișoara, după o revenire demnă de orice film de la Hollywood.

Echipa din Ilfov a început mai bine și s-a dus la 9-0, dar având și +11 în primul sfert, pe care l-a terminat clar în avantaj, 28-19. Timișoara a dat semne de revenire și că poate juca de la egal la egal cu oricine, chiar și în absența lui Alexandru Olah, infectat cu Covid, după ce aproape tot lotul bănățenilor a trecut prin această problemă. SCM a condus cu 37-34, dar la pauza mare Voluntariul a reintrat în avantaj, 48-47. Au urmat apoi minute excelente pentru Voluntari, atât în sfertul 3 cât și în sfertul 4, totul culminând cu o diferență maximă de 14 puncte, 80-66. Mai erau mai puțin de 7 minute de joc și elevii lui Dragan Petricevic au reușit imposibilul, marcând la foc automat pentru o revenire ca în filme: 21 de puncte, fără ca ilfovenii să dea un coş. S-a făcut astfel 87-80 pentru Timișoara. Ultimul minut a fost dramatic, Timișoara a ratat libere și ilfovenii s-au apropiat la două puncte, dar doar atât. 87-85 pentru SCM care mâine joacă împotriva echipei din Tg. Jiu!

Sherwood Brown a fost cel mai bun jucător de pe teren, 24 de puncte, 15 recuperări, 3 pase decisive, două intercepții. De la SCM s-a mai remarcat Igor Mijajlovic 17 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și în ciuda unui început mai slab, Nikola Gajic 13 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive. De la Voluntari s-au remarcat americanii Anthony Hickey – 22 de puncte, 8 pase decisive, 2 recuperări, 2 intercepții, un capac și Devoe Joseph 18 puncte, 2 intercepții, o recuperare, o pasă decisivă.

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

37 de minute ago

Presiune redusă la apă miercuri în Freidorf şi Dâmboviţa. La Liebling se ia apa câteva zile

Miercuri, 8 mai, între orele 00-21 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

O oră ago

România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă

La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii:…

O oră ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

14 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

14 ore ago