Sport

Poli ratează primul loc din liga secundă după ce a făcut doar o remiză „albă” cu Universitatea Craiova

Pentru al treilea joc la rând Politehnica ratează șansa să urce pe primul loc reușind doar un egal. După remizele cu Călărași și Recea astăzi a urmat Craiova, care venea cu moralul slab după arestarea patronului echipei, Adrian Mititelu. Chiar și așa, Poli nu a forțat victoria deși o putea face mulțumindu-se să nu piardă meciul.

A fost și una din ultimele șanse ca Poli să urce pe primul loc, cu atât mai mult cu cât etapa viitoare va sta și cel mai probabil va coborî și de pe podium. Pentru olteni, cu un meci mai puțin disputat, este al doilea 0-0 la rând, după cel din timpul săptămânii, de acasă cu Bacăul, dar chiar și așa ei rămân pe prima poziție, neînvinși.

Partida de pe Știința a fost echilibrată, cu un plus la dominare teritorială a vizitatorilor, o echipă solidă din toate punctele de vedere, dar cu șanse mai mari de a înscrie pentru Poli. Dacă Hindrich s-a achitat excelent de sarcini, la fel ca și coechipierii din defensivă nu același lucru se pot spune despre colegii din ofensivă. Aceștia nu au avut curajul de a găsi lovitura decisivă și chiar dacă Ignea a avut două șanse bune, iar Manea s-a remarcat imediat când a fost introdus pe teren, a dezamăgit din nou Axente, de la care se așteaptă multe dar reușește puține. Atacantul, care a început din nou în postură de rezervă putea să fie erou în minutul 90, dar a tras pe lângă dintr-o poziție ideală, 9 metri, ușor lateral dreapta.

Poli s-a mulțumit cu puțin, putea mai mult în acest joc, dar în cele din urmă fiecare punct contează.

ASU Politehnica: Hindrich – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru, Pamfile – Coadă, Casado – Al. Munteanu, A. Ignea, P. Ivanovici – Plazonja. Au mai jucat: Codrea, manea, Axente. Antrenor: Octavian Benga.

U Craiova 1948 SA: Popa – Paramatti, Diallo, Gugu (cpt.), Huyghebaert – Dr. Albu, Baeten, C. Cristea, R. Negru – Răducanu, Cl. Bălan. Au mai jucat: Anghelina, Ciolacu, Campagno, Stoenac. Antrenor: Dan vasilică.

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

18 minute ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

10 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

10 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

17 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

17 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

17 ore ago