Politica

Votează consilierii PSD vicepreședinții la Consiliul Județean Timiș? Depinde de numele propuse

La ședința de plen a Consiliului Local Timișoara, cei trei reprezentanți ai PSD au respins la vot candidatul prezentat de PNL, Cosmin Tabără. Va vota propunerile pentru vicepreședinții Consiliului Județean Timiș? Deocamdată nu știm, cert este că aici PSD are ”greutate” mai mare la vot.

Sorin Grindeanu, lider PSD, spune că decizia legată de votarea sau nu a noilor vicepreședinți ai CJ Timiș depinde de persoanele care vor fi propuse. Vă reamintim că președintele instituției, Alin Nica, a anunțat că la proxima ședință de plen, pe ordinea de zi va fi introdusă și votarea persoanelor pe aceste posturi.

Haideți să vedem candidații, în discuțiile cu colegii mei le-am cerut o opoziție constructivă. Vedem cine candidează, contează foarte mult, ne-am înțeles rolul de opozanți și îl vom folosi. Deocamdată, mai ales cei de la PNL se țin de jocuri mici. Eu nu îl cunosc personal pe Cristian Moș (nr. probabila propunere a USR PLUS pentru această funcție), o să îi întreb pe colegii mei. Important e să se facă treabă, deja sunt două luni de când suntem în situația aceasta. Revin, așa cum am spus acesta e un joc de copii mici. Să așteptăm ședința, sunt convins că colegii mei, dacă sunt persoane dincolo de orice suspiciune și au experiență, probabil că vor lua o decizie constructivă”, a spus Grindeanu.

El subliniază că situația actuală din județ face absolut necesară existența unei echipe complete pentru conducerea județului.

”Există un joc de-a șoarecele și pisica, și nu ar trebui să se întâmple. Peste două săptămâni avem alegeri generale, Timișul are nevoie de tot ce înseamnă echipă completă. Nu avem nevoie de jocuri politice. Vedem frica lui Alin Nica, de a nu avea vicepreședinte de la USR, de a avea puterea totală. Am văzut cum au gestionat situațiile de urgență, în care unele localități cu rată mai mică au fost carantinate, dar unele cu rată mai mare nu”, a mai menționat Sorin Grindeanu

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

3 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

3 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

10 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

10 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

10 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

13 ore ago