Sport

Larisa continuă să își urmeze visul! Patru medalii, dintre care două de aur la Europene

Gimnasta română Larisa Iordache a afirmat duminică că ”nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul”, după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Mersin (Turcia).

”O poveste lungă, spusa în câteva cuvinte… Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă. În momentele în care mulţi mi-au spus că nu voi reuşi şi începusem să cred şi eu asta după atâta timp de pauză … cu greu mai speram la o revenire, însă … Ai nevoie de nişte oameni care să creadă în tine. Aşa cum au făcut-o antrenorii mei (Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, n. red.) de la bun început. Nu au renunţat niciodată să creadă în mine, să mă susţină exact aşa cum am eu nevoie. Şi să îmi dăruiască bunătatea şi dragostea lor faţă de gimnastică. Iar pentru toate astea vreau să le mulţumesc! Sunteţi cei mai tari. Vă iubesc!”, a scris Larisa Iordache.

”Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puţin bune, dureri şi multe altele… dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zâmbetul pe buze. Vă iubesc”, a mai transmis multipla medaliată la Europene şi Mondiale.

Larisa Iordache a cucerit la Europenele de la Mersin (Turcia), două medalii de aur, la bârnă şi sol, şi două de argint, cu echipa şi la sărituri.

Larisa Iordache (24 ani) mai are în palmares o medalie de bronz la Jocurile Olimpice, două de argint şi două de bronz la Campionatele Mondiale, precum şi 5 de aur, 6 de argint şi 2 de bronz la Europene.

 

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

10 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

10 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

10 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

12 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

12 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

13 ore ago