Arhiva pentru eticheta: gimnastica

Larisa Iordache

Larisa continuă să își urmeze visul! Patru medalii, dintre care două de aur la Europene

Larisa continuă să își urmeze visul! Patru medalii, dintre care două de aur la Europene

Gimnasta română Larisa Iordache a afirmat duminică că ”nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul”, după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Mersin (Turcia). ”O poveste lungă, spusa în câteva cuvinte… Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi

Ana Barbosu gimnastica

Performanţă extraordinară la gimnastică! O româncă, şase medelii de aur în competiţia junioarelor la Euro

Avem o nouă stea la gimnastică. O cheamă Ana Bărbosu, are 14 ani şi a reuşit o performanţă uriaşă, greu de egalat. Aur cu echipa, aur la individual compus şi apoi parcurs de excepţie în finalele pe aparate. Ana Maria Bărbosu și-a început recitalul la sărituri, unde a obținut o medie de 13,975, câștigând finala

Pretul aurului… un adevar incomod spus de Maria Olaru. Gimnasta isi lanseaza cartea la Timisoara

Cei mai mulți o cunoaștem pe Maria Olaru de la televizor, unde am privit-o, am admirat-o și am încurajat-o. Una dintre cele mai de succes gimnaste din istoria României a scris acum o carte care a stârnit deja o mulțime de controverse. Maria Olaru, care a locuit mulți ani la Timișoara, își va lansa volumul și în orașul de pe Bega.

La Timisoara se cauta campioane la gimnastica, preselectie cu Lavinia Milosovici

Povestea Nadiei Comăneci a inspirat, acum aproape patru decenii, sute de fetițe din România, care și-au dorit să traiască și ele visul olimpic. De atunci, gimnastica românească a adus în prim-plan o mulțime de campioane. Printre ele, Simona Amânar și Lavinia Miloșovici, deținătoarea ultimei note de 10 din istoria gimnasticii. Micile sportive din Timișoara le pot călca acum pe urme.

Sanandrei, Onesti de judetul Timis

CS Sânandrei a scris istorie la ultimul campionat naţional pe echipe şi individual de gimnastică la juniori IV, care a avut loc la Buzău. Comuna timișeană a reuşit ceea ce nu a reuşit Timişoara: o medalie şi un loc onorabil între cele mai valoroase echipe de gimnastică din România.

Top