Politica

Nicolae Robu iese la atac împotriva lui Alin Nica și îl acuză că a făcut praf filiala Timiș a PNL!

Rămas în afara atenției publice și a deciziei politice din cadrul Partidului Național Liberal, după ce a pierdut clar alegerile pentru funcția de primar al Timișoarei, fostul președinte al filialei Timiș al partidului a găsit momentul perfect pentru a-l ataca, extrem de dur pe urmașul său pe postul politic, Alin Nica. Folosindu-se de rezultatul partidului la alegerile de duminică, Robu spune despre noul șef al PNL Timiș că e ”total lipsit de caracter și de competență managerială, care în doar o lună a făcut praf organizația”.

Oportunitatea oferită de alegerile generale a fost folosită la maxim de fostul șef liberal. Conform acestuia, ”La nivelul jud. Timis, în ansamblul său PNL Timiș, 27.09.2020, cu Nicolae Robu Președinte: 35.5%, PNL Timiș, 06.12.2020, cu Alin Nica Președinte: 25.0%”.
Iar concluzia e trasă chiar de autor și e urmată de un atac extrem de dur la adresa celuia care i-a luat locul, Alin Nica. Conform tradiției, Robu apelează din plin la deranjantul Caps Lock.

CONCLUZIE DE BUN SIMȚ, DAR ȘI DERIVÂND DIN STATUT (SCORUL FILIALEI ESTE SUB MEDIA PNL PE ȚARĂ!): Alin Nica, personaj dovedit total lipsit de caracter și de competență managerială, care în doar o lună a făcut praf organizația, creând tensiuni interne fără precedent, aducând în birourile județean și municipal oameni care n-au muncit niciodată pt PNL, ci doar au profitat de PNL, oameni care în precampania și campania pt locale, în înțelegere cu el, în timp ce eu îi făceam lui promovare (!!!), au postat pe paginile lor Facebook mesaje de genul <<Votați “Dominic Fritz” și Alin Nica”, și chiar “Votați USR+PLUS”, trebuie să plece din fruntea filialei! Miile de membri PNL Timiș dovediți loiali partidului, care au muncit ani și ani pt PNL, ca și frumoasa componentă tânără a filialei și zecile de mii de simpatizanți merită cu totul și cu totul altceva! Există în PNL Timiș tineri deja cu suficientă experiență managerială, tineri a căror valoare este deja confirmată, nu doar autoproclamată, tineri curați, nu cu averi fabuloase făcute exercitând doar funcții publice sau cu alte păcate în cârcă -oricând aș putea să fac 3 nominalizări!-, tineri capabili să aducă în organizație armonie și încrederea cetățenilor! Astfel de tineri trebuie să conducă filiala!”, a anunțat Nicolae Robu pe Facebook.

Luarea de poziție a fostului primar al Timișoarei nu se încheie, conține chiar și un post scriptum, în care spune că și în opoziție, în anii trecuți, PNL avea în Timiș rezultate mai bune.

”P. S. În 2016, PNL în opoziție națională fiind, iar în plan local cu sensibil mai puțini primari și fără președinția Consiliului Județean, rezultatele au fost, chiar dacă nemulțumitoare, mai bune ca acum și, oricum, peste media PNL pe țară! Iar eu, mi-am dat demisia de onoare!”, încheie Robu.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Gata cu vacanța mare, de luni înapoi în bănci. Vezi structura noului an școlar

Anul școlar 2024-2025 va începe luni, 9 septembrie 2024, conform Ministerului Educației. Structura acestui an…

11 ore ago

STPT atenţionează din nou cu privire la oferte false legate de cardurile de călătorie

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) avertizează din nou călătorii cu privire la informațiile false…

13 ore ago

Maxagro a prezentat la Birda, în cadrul unui eveniment deosebit, cele mai noi utilaje agricole KWS/Foto

Ferma Maxagro din Birda a găzduit, în urmă cu câteva zile, un eveniment special, organizat…

14 ore ago

Casa de Cultură pregătește Ruga Timișoarei. Spectacole și concerte, dar și Jocul Rugii

Timișoara va sărbători peste o săptămână, duminică 15 septembrie, una dintre cele mai importante sărbători…

14 ore ago

Grădinițele din Timișoara își încep luni activitatea cu un plus de 200 de locuri disponibile.

Echipele Primăriei Timișoara au reparat săli de clasă vechi, dar și spații care stăteau închise…

15 ore ago