Primăria Timişoara

Noul viceprimar liberal vine doar de Crăciunul sârbesc. Ședința de învestire are loc după Anul Nou

Problema la Consiliul Județean Timiș s-a rezolvat mai rămâne acum cea a numirii viceprimarului Timișoarei. Misterul momentului în care trimisul liberalilor va ocupa locul rămas liber a fost dezvăluit de primarul Dominic Fritz, echipa de conducere va fi completă doar după anul nou.

Moș Crăciun nu i-a adus lui Fritz un nou coleg, pe post de viceprimar, dar cum el se mândrește cu caracterul multietnic al Timișoarei, putem spune că acest cadou îl va primi… de Crăciunul Sârbesc. Edilul șef a anunțat că ședința pentru numirea reprezentantului liberalilor pe scaunul rămas liber va avea loc săptămâna viitoare, deci după Anul Nou. Pentru Cosmin Tabără se amenajează deja biroul de lucru.

Avem majoritatea politică pe care ne-am dorit-o la Timișoara și Timiș! Un pas înainte serios a fost făcut azi: colegul meu Cristian Moș a fost ales vicepreședinte al Consiliului Județean cu voturile USRPLUS și PNL. Săptămâna viitoare voi convoca o ședință de Consiliu Local pentru alegerea celui de-al doilea viceprimar al Timișoarei, Cosmin Tabără, din partea PNL. Îi pregătim deja biroul în Primărie. Acum, cu o formulă completă de executiv și cu o majoritate puternică în Consiliul Local putem să facem mai mult”, a anunțat Dominic Fritz.

Reprezentantul USR PLUS s-a declarat mulțumit că, în sfârșit, formațiunea sa și PNL vor colabora în administrația locală și județeană. Numirea lui Cristian Moș este semnalul care pornește această colaborare.

Mă bucur că vom colabora cu PNL în următorii patru ani și la Timișoara și Timiș, iar alegerea lui Cristian Moș este semnalul că vom face echipă între Primărie și Consiliul Județean. Cooperarea și coordonarea pe proiectele strategice au lipsit în ultimii ani.
Cristi Moș este cel care a construit USR Timiș, filială cu filială, în mod voluntar, pentru că a avut credința că, chiar dacă suntem un partid nou, vom ajunge să facem administrație în Timișoara și în Timiș. Acest obiectiv a fost atins și acum trebuie să dovedim că suntem cei care avem voința să schimbăm modul în care se fac politica și administrația. Cristi are o energie extraordinară, va fi un om care merge pe teren și va mișca lucrurile în Consiliul Județean”, a mai spus primarul Timișoarei.

Și dacă tot suntem în luna cadourilor, misterios, Fritz spune că ziua de marți s-ar putea termina și mai bine, în curând urmând să fie anunțat și un city manager

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

6 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

10 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

11 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

11 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

12 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

13 ore ago