Sport

Ripensia și U Cluj au protestat contra legilor strâmbe ale FRF

Ripensia trebuia să întâlnească astăzi într-o restanță CS Mioveni, care nu a mai binevoit să se prezinte, beneficiind de o regulă stupidă a regulamentului, care spune că la rejucare, dacă oaspeții au cazuri de Covid și nu vor veni, ei vor câștiga partida. Trupa argeșeană a anunțat abia ieri trei cazuri de Covid și nu s-au mai prezentat.

Ripensia a intrat pe teren la ora programată, a salutat „publicul” și… gata! Conducerea a emis un comunicat în care acuză DSP-ul și lipsa de profesionalism din fotbalul românesc.

„Clubul Ripensia Timișoara a luat act de anularea partidei cu CS Mioveni, programată miercuri, 2 decembrie, de la ora 14:00, ca restanță din etapa a 12-a a Ligii 2. Cu ceva mai mult de 24 de ore înaintea jocului, cei care urmau să fie oaspeții Timișoarei au fost “OPRIȚI” din drum de către DSP , locul unde se “joacă” tot mai multe meciuri de Liga 2 si Liga 3. Nu si de Liga 1, pentru că acolo reprezentanții cluburilor au fost atenționați că vor pierde bani din drepturile TV. De Ziua Națională, primul club profesionist din România îi urează însănătoșire grabnică fotbalului românesc, ghidat în această perioadă grea de unele reguli total greșite și inechitabile și unele decizii ale cluburilor, lipsite de fair-play, care dăunează grav asupra competiției. Ierarhia Ligii 2 trebuie să fie stabilită pe terenul de joc, nu la DSP!”, a fost mesajul conducerii clubului.

Tot astăzi, trebuia să se dispute și meciul dintre U Cluj și Farul. Oaspeții nu au mai făcut deplasarea, spunând că au șase cazuri Covid… Și aici, ardelenii au ieșit pe teren și au ascultat… imnul.

„La ora meciului cu Farul Constanța, 16:45, jucătorii noștri s-au prezentat pe teren. Din păcate, nu și adversarul. Mesajul băieților noștri, care au intrat pe teren purtând unul dintre steagurile tricolore din Peluza Sepcile roșii, a fost simplu: “Respectați fotbalul!”, este mesajul Universității.

Într-adevăr, legi proaste făcut de oameni nu foarte competenți, iar bătaia de joc la adresa fotbalului românesc continuă. Ne vom însănătoși vreodată?

 

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

3 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

7 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

7 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

8 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

8 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

8 ore ago