Consiliul Judeţean Timiş

Se reiau audiențele la Consiliul Județean Timiș

Conducerea Consiliului Județean Timiș a hotărât reluarea audiențelor susținute de membrii conducerii instituției. Decizia s-a luat în condițiile în care contextul epidemiologic, deși încă îngrijorător, este relativ stabil în prezent.

Transparența și contactul direct cu timișenii sunt importante pentru conducerea CJT, a anunțat șeful instituției.

Cu grijă, respectând câteva reguli clare, precum portul măștii, dezinfectarea mâinilor și păstrarea distanței, ne putem revedea față în față cu timișenii care ne solicită sprijinul. Criza sanitară este încă la un nivel îngrijorător, dar ne aflăm pe un platou care ne permite să reluăm interacțiunea directă cu cetățenii. Suntem aici pentru ei și facem tot posibilul să le rezolvăm problemele. Interacțiunea directă, la Consiliu, vizitele pe teren, în mijlocul oamenilor, sunt o prioritate pentru noi și le vom pune pe toate în practică, pe măsură ce condițiile sanitare ne permit”, spune președintele CJ Timiș, Alin Nica.

Audiențele vor avea loc la sediul Consiliului Județean Timiș, după următorul program:

Președinte – Alin Adrian Nica: Joi, 08.00 – 12.00. Înscrierile se fac cu două zile înainte de ziua desfășurării audienței, la adresa cjt@cjtimis.ro.

Vicepreședinte – : Marți, 10.00 – 12.00 și 16.00 – 18.00. Persoanele interesate se pot înscrie în săptămâna anterioară desfășurării audienței, la adresa beatrice.carebia@cjtimis.ro sau tel: 0256.406.333.

Vicepreședinte – Cristian Alin Moș: Miercuri, 08.00 – 10.00 și 17.00 – 19.00. Înscrierile se fac la adresa audientacristianmos@cjtimis.ro.

Secretar – Ioan Dănuț Ardelean: Vineri, 09.00 – 11.00. Timișenii interesați se pot înscrie cu două zile înainte de ziua desfășurării audienței, la Registratura CJ, la adresa ana.bihoi@cjtimis.ro sau la tel: 0256.406.324.

Toți solicitanții vor fi informați cu privire la obligativitatea respectării măsurilor implementate pentru prevenirea răspândirii cu noul coronavirus în rândul membrilor instituției.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

UPT, lider naţional în domeniul Engineering and Computer Science, într-un celebru clasament academic internaţional

Veşti bune dinspre Universitatea Politehnica Timişoara, celebrul institut de învăţământ cu peste 100 de ani…

33 de minute ago

Accident grav la Belinţ. A intervenit şi echipajul SMURD

Neatenţia a produs un nou accident grav în judeţul Timiş, asta după ce şi azi…

2 ore ago

Medalii obţinute de atleţii de la Poli în competiţii internaţionale

Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au…

4 ore ago

La Pasajul Solventul se împinge tunelul. Se lucrează la platforma de lansare a chesonului, la zidul de împingere și la pereții mulați/FOTO

Deși întârziat semnificativ, la proiectul Pasajului Solventul se lucrează, ne asigură Primăria Timișoara. Se avansează…

4 ore ago