Social

Cununie întreruptă la Comloşu Mare, chef spart la Ciacova de către poliţiştii din Timiş

O cununie organizată la Comloşu Mare la care participau 41 de persoane, dintre care nouă minori, a fost întreruptă de poliţişti, sâmbătă seara. Un alt chef s-a terminat mai repede în Ciacova, după intervenţia poliţiştilor.

În cursul nopții trecute, în jurul orei 22.30, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare împreună cu polițiștii Secției 11 Sânnicolau Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un imobil din localitatea Comloșu Mare ar avea loc un eveniment privat, încălcându-se astfel măsurilke de prevenţie din perioada de pandemie. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o cununie, la care participau 41 de persoane, dintre care nouă minori.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar 31 de participanți au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 15.500 de lei.

De asemenea, Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Gavojdia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un imobil de pe raza de localității Criciova, are loc un eveniment privat, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o petrecere, în curtea imobilului aflându-se 16 persoane.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar persoanele participante au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 7.500 de lei.

Poliţiştii timişeni reamintesc faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.).

 

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

37 de minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

38 de minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

50 de minute ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

59 de minute ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

2 ore ago

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

14 ore ago