Sport

Iepurașul a venit în Vinerea Patimilor. Poli a învins Dunărea

În sfârșit a ieșit soarele și pe strada poliștilor, care se pare că nu sunt atât de păcătoși dacă au reușit în sfârșit o victorie chiar în Vinerea Mare. A fost 2-1 pentru violeți în meciul cu Dunărea Călărași, golul victoriei venind pe final!

Dunărea a avut lovitura de start și a dat mingea direct la adversari, care au pasat în propria jumătate. În acest timp, jucătorii formației călărășene au stat nemișcați în jumătatea lor de teren. A fost o formă de protest pentru faptul că jucătorii lui Cristi Pustai sunt neplătiți de mai bine de patru luni.

După două minute s-a trecut la treabă și ambele echipe au dat totul ca să câștige. Dunărea a fost mai periculoasă în prima jumătate a reprizei întâi și au avut și o bară, dar prin Coadă, care a respins acolo un gol ca și făcut. Apoi tânărul Jurj a găsit o centrare perfectă pentru Ivanovici, care din 5 metri a îndeplinit o simplă formalitate, 1-0 minutul 32. Oaspeții au răspuns imediat prin Alami, care a prins un șut de zile mari de la peste 20 de metri pentru 1-1, minutul 36. Chiar la ultima fază a primei părți, Romariu Rus a fost faultat dur de Acolatse, care a văzut „roșu” direct.

Chiar dacă se anunța un mitan secund mai ușor pentru Poli, Dunărea nu s-a lăsat. Chiar cu un om mai puțin a avut ocazii bune de a marca. Djuric a fost cel mai aproape de a da lovitura, cu un șut dintr-o lovitură liberă, dar Păduraru a scos in extremis. Pe final, Poli a atacat cu toată formația, iar în minutul 93, la ultima fază, Casado a reușit golul victoriei cu o lovitură de cap. 2-1 și în sfârșit un strop de bucurie și pentru poliști.

ASU Poli: Păduraru – C. Jurj, Bocșan (Casado 55′), Scutaru (cpt.), Pamfile (Sg. Popovici 63′) – Codrea, Coadă – D. Radu (D. Andrei 59′), R. Rus (A. Manea 46′), P. Ivanovici – Radunovic (Axente 55′)

Dunărea Călărași: Began – I. Sîrbu (Andr. Rus 46′), Wiktorski, A. Lopez, Bg. Șandru (cpt.), Sălceanu – Cr. Pușcaș (Djuric 73′), Acolatse, Alami (M. Fotescu 89′) – Kanda (Bud 63′), Val. Alexandru (Cârstocea 46′)

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

O oră ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

3 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

6 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

6 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

7 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

7 ore ago