Sport

Încă o finală pentru Poli. Duel tare în Argeş, la Mioveni

Politehnica are parte de un nou joc important în zona playoff-ului Ligii a 2-a, luni, în fieff-ul celor de la CS Mioveni. Un succes în judeţul Argeş ar face minuni pentru moralul alb-violeţilor.

„Meciul cu Rapid a lăsat urme din punct de vedere psihic, pentru că a fost o înfrângere care la un moment dat era neaşteptată, am pierdut în patru minute un joc pe care l-am avut în mână. (…) Dar mergem la Mioveni, pentru noi obiectivul este acum un loc de baraj, de fapt ăsta a fost obiectivul realist al nostru, clar. Deşi, sincer, nu am fost cu nimic mai prejos Rapidului sau Craiovei, din contră, la Craiova am pierdut primind un singur şut pe poartă, cu excepţia loviturii de pedeapsă, la Călăraşi a fost un meci bun, care, la fel, după numărul de ocazii, trebuia să-l câştigăm, şi Călăraşiul a fost periculoasă. Dar e o diferenţă de puncte, Rapidul şi Craiova s-au distanţat. E o diferenţă care în momentul acesta e greu remontabilă. Trebuie să fim realişti. Pentru că e un play-off şi ca să recuperezi nouă puncte trebuie să legi trei-patru victorii, dar locul de baraj ne este accesibil. Suntem trei sau patru echipe pe două locuri, diferenţa este mică între noi. Avem mai multe meciuri acasă începând din retur şi ne jucăm şansa până la capăt. Repet, un loc de baraj ne este accesibil şi obţinerea lui ar fi o performanţă”, a declarat Dan Alexa, antrenorul principal al Politehnicii.

De cealaltă parte, Mioveniul pregătit de timişoreanul Alexandru Pelici e pe val, neînvinsă în 2021 şi victorioasă în ultimul meci din playoff, 5-1 la Călăraşi. Dacă argeşenii au marcat de cinci ori într-un singur joc, bănăţenii au înscris o dată în ultima lună!

Partida CS Mioveni – Politehnica Timişoara se dispută luni, 19 aprilie, de la ora 16.00 (Digisport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport), în etapa a IV-a a play-off-ului Ligii 2. Argeşenii ocupă locul 3, cu 38 de puncte iar echipa noastră se află pe locul 5, cu 33 de puncte contabilizate.

 

 

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Gata cu vacanța mare, de luni înapoi în bănci. Vezi structura noului an școlar

Anul școlar 2024-2025 va începe luni, 9 septembrie 2024, conform Ministerului Educației. Structura acestui an…

11 ore ago

STPT atenţionează din nou cu privire la oferte false legate de cardurile de călătorie

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) avertizează din nou călătorii cu privire la informațiile false…

13 ore ago

Maxagro a prezentat la Birda, în cadrul unui eveniment deosebit, cele mai noi utilaje agricole KWS/Foto

Ferma Maxagro din Birda a găzduit, în urmă cu câteva zile, un eveniment special, organizat…

14 ore ago

Casa de Cultură pregătește Ruga Timișoarei. Spectacole și concerte, dar și Jocul Rugii

Timișoara va sărbători peste o săptămână, duminică 15 septembrie, una dintre cele mai importante sărbători…

15 ore ago

Grădinițele din Timișoara își încep luni activitatea cu un plus de 200 de locuri disponibile.

Echipele Primăriei Timișoara au reparat săli de clasă vechi, dar și spații care stăteau închise…

15 ore ago