Economic

Informație confirmată: Deschiderea hotelului Radisson Blu Timișoara din Complexul ISHO, amânată de pandemie

Deschiderea noului hotel sub brand-ul Radisson Blu, care se ridică în cadrul complexului ISHO va fi amânată. Omul de afaceri timișorean Ovidiu Șandor, conducătorul societății care ridică noul complex imobiliar timișorean, a confirmat informația, dar anunță că pe termen mediu și lung, odată cu revenirea activității din domeniul HoReCa, investiția va continua și se va dovedi una corectă.

Inițial, noul hotel avea programată deschiderea în anul 2020, dar pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile. Ovidiu Șandor a confirmat că inaugurarea hotelului va mai avea de așteptat.

„Am pus pe hold investiţia cu hotelul Radisson Blu pe care o demarasem la Timişoara, acolo ne facem planurile de a reîncepe activitatea de construcţie legată de acea investiţie. Chiar dacă e zona de HoReCa, care este puternic impactată, noi credem că pe termen mediu şi lung lucrurile îşi vor reveni şi în acea zonă”, a spus recent Ovidiu Şandor, CEO, Mulberry Development ISHO, în cadrul unui eveniment organizat de cei de la zf.ro.

Informația nu este o noutate, aceasta a apărut prima dată chiar anul trecut, în care era programată inițial deschiderea. Atunci, Șandor spunea că eforturile dezvoltatorului imobiliar se vor îndrepta spre componenta de office și cea de rezidențial.

Apartamentele realizate în cadrul complexului fuseseră deja contractate în proporție de 95%, iar eforturile au fost îndreptate spre finalizarea locuințelor.

„Am pus on hold componenta hotelieră, din motive evidente, dar continuăm cu partea de birouri și rezidențial. Pe office vedem două tendinţe opuse, pe o parte că am descoperit „the holy graal”, să muncim de acasă, un procent mic 30% se vor întoarce în birouri. Nu cred că va fi o muncă integral acasă. Noile reguli de protecţie înseamnă că ne vom muta spre o alocare de 15 mp pe angajat”, anunţa omul de afaceri timişorean, în 2020.

Noul hotel Radisson Blu timișorean urmează să fie operat de cei de la The Rezidor Hotel Group . Investiția a fost pornită cu consultanță austriacă. Hotelul urma sp fie finalizat în 2020 și să ofere 160 de camere și un centru de fitness deschis 24 de ore. Mai erau incluse în proiect un restaurant gastronomic și un bar concept.

Hotelul avea incluse în proiect, de asemenea, un spatiu de 1.000 mp pentru socializare, inclusiv un ballroom, și un centru fitness care va fi deschis non-stop.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 10 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 10.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

O oră ago

Alianța Dreapta Unită a lansat, la Timișoara, campaniile electorale pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Alianța Dreapta Unită a ales Timișoara pentru a lansa oficial campania electorală pentru alegerile locale…

9 ore ago

Nicolae Robu e primul pe lista de vot, Dominic Fritz pe șapte

Cu doar câteva ore înainte de debutul campaniei electorale, Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a…

13 ore ago

La Muzeul Satului Bănățean au loc, sâmbătă și duminică, mai multe expoziții de frumusețe chinologice

Timișoara devine, sâmbătă și duminică, punctul principal de atracție al chinologiei românești. La Muzeul Satului…

15 ore ago

La Stadionul Lego, constructorul lucrează la fundațiile uneia dintre peluze și la o tribună/Foto

Stadionul Lego, pe care Primăria Timișoara îl ridică în zona Buziașului cu bani de la…

16 ore ago

Dominic Fritz, după încă un teren recuperat de municipalitate: “Recuperăm nu doar terenuri, ci și demnitatea orașului”

Primăria Timişora a reuşit să mai recupereze un teren. Acesta era situat în proximitatea pieţei…

16 ore ago