Sport

Primăria Timișoara pregătește intervenții rapide la stadionul de rugby. Lucrările, necesare pentru siguranța sportivilor

Terenul de rugby folosit de cei de la SCM Timișoara are nevoie urgentă de reparații, a constatat viceprimarul Cosmin Tabără, care a vizitat locația din Ronaț. Lucrările rapide, necesar a fi realizate, sunt numeroase, dar absolut necesare pentru a nu pune în pericol sportivii, a spus oficialul.

”Ieri am fost la arena de rugby, din cartierul Ronaț, pentru a constata urgențele care trebuie făcute în cosmetizarea bazei sportive. Am fost însoțit de Dănuț Borzaș, antrenor de rugby, și Anca Lăudatu, șef Serviciu Școli, spitale și baze sportive din Primărie. Din păcate, Timișoara nu dispune de un alt teren pe care să se desfășoare activitatea sportivă, așa că trebuie să ne asigurăm că sunt condiții bune pentru desfășurarea în continuare a competițiilor sportive pe acest teren”, a anunțat Tabără.

Problemele constatate sunt numeroase și pot afecta chiar siguranța sportivilor.

”Deși există un proiect mai amplu de refacere a întregii baze sportive, acest demers se desfășoară în timp îndelungat, motiv pentru care avem obligația de a interveni de urgență la cosmetizarea toaletelor, a vestiarelor, a spațiilor adiacente, a repunerii buturilor în pozițiile corecte și care să nu pună în pericol sănătatea sportivilor. După meciul de rugby desfășurat la Timișoara la mijlocul lunii iunie, avem o pauză în activitatea sportivă “acasă” aproximativ 2 luni, timp în care toate cele constatate trebuie remediate. Acest aspect cade în sarcina noastră și se va rezolva în cel mai scurt timp! Timișoara beneficiază de o echipă de rugby de un foarte bun nivel național, cu mulți jucători care activează la echipa națională și obligatoriu trebuie să beneficieze și de o bază pe măsură!”, a mai declarat Tabără.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

3 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

7 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

7 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

8 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

8 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

8 ore ago