Politica

Dominic Fritz şi-a anunţat candidatura la preşedinţia filialei USR PLUS Timiş

Dominic Fritz şi-a anunţat, în această seară, colegii de partid că va candida la preşedinţia USR PLUS Timiş. El a afirmat că această candidatură o consideră ca pe o responsabilitate “de a pune în slujba acestui proiect unificator toată greutatea funcției mele”. Alegerile în organizaţia USR PLUS Timiş vor avea loc pe 4 iulie. La şefia USR PLUS Timişoara va candida Sorin Şipoş, fost şef de campanie al lui Fritz.

La aproape o lună de la momentul în care actualul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a anunţat că nu va mai candida la preşedinţia USR PLUS Timiş, urmând să-l susţină pentru această funcţie pe Dominic Fritz, primarul Timişoarei a acceptat invitaţia. În această seară, el şi-a anunţat colegii de partid că va candida la şefia USR PLUS Timiş.

˝Suntem la un punct de cotitură la care viitoarea conducere a partidului are nu una, ci trei unificări de realizat: unificarea dintre guvernare și baza partidului, unificarea dintre USR și PLUS, unificarea între Timișoara și restul județului. Candidez pentru că o resimt ca responsabilitatea mea de a pune în slujba acestui proiect unificator toată greutatea funcției mele, experiența mea de a coagula oameni și viziunea mea europeană pentru o nouă cultură politică în România. Le sunt recunoscător lui Cristi Moș, Raul Olajos și echipelor USR și PLUS care, prin victoriile de anul trecut, au făcut din organizația Timiș una dintre cele mai puternice din țară. Am dat primari și viceprimari, un vicepreședinte de Consiliu Județean, prefect, consilieri locali și județeni, parlamentari și un ministru. Este o performanță a tuturor și dovada că, atunci când ne unim în jurul unor valori și obiective, reușim. Acum avem datoria față de cei care ne-au ales, să fim partidul care are nu doar voința, ci și puterea să schimbe România în bine.¨, a anunţat Dominic Fritz.

Alegerile în filiala judeţeană vor avea loc pe data de 4 iulie. Până atunci se vor organiza alegeri în toate organizaţiile locale, printre care şi cea din Timişoara. Potrivit unor surse, la preşedinţia USR PLUS Timişoara va candida Sorin Şipoş, fostul şef de campanie al lui Fritz.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

6 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

6 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

13 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

13 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

13 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

15 ore ago