Politica

Sorin Şipoş a fost ales preşedintele filialei USR PLUS Timişoara/Update. Cine sunt noii vicepreşedinţi ai USR Timişoara

Sorin Şipoş, fostul şef de campanie al lui Dominic Fritz, a câştigat alegerile pentru preşedinţia USR PLUS Timişoara. El s-a impus în faţa contracandidatului său Mircea Vancia cu 60% din voturile exprimate.

Primele alegeri în Timişoara de după fuziunea USR PLUS au adus un rezultat scontat. Venit din USR, Sorin Şipoş a obţinut victoria în faţa contracandidatului său din PLUS, Mircea Vancia. Şipoş a obţinut 60% din cele aproximativ 470 de voturi exprimate. Primul preşedinte al USR PLUS Timişoara a fost şeful de campanie al primarului Dominic Fritz la alegerile locale de anul trecut. Totodată este preşedintele Consiliului de Administraţie al SCM Timişoara.

Seria de alegeri din USR PLUS în Timiş se va termina pe 4 iulie, când va fi aleasă conducerea filialei judeţene. Pentru preşedinţia USR PLUS Timiş şi-au depus candidaturile primarul Timişoarei, Dominic Fritz (USR), şi consilierul judeţean Raul Olajos (PLUS).

Update. Biroul Local Timișoara va avea 15 membri. Vicepreședinții sunt, în ordinea voturilor obținute, consilierii locali Vlad Boldura, Răzvan Stana, Rodica Militaru, Răzvan Negrișanu, Mihaela Rusu, unul dintre membri fondatori ai USR și Raul Olajos, președintele grupului USRPLUS din Consiliul Județean. Au mai intrat în Biroul Local Ovidiu Merean, Andrei Meșter, Paula Romocean, Emanuel David, Raluca Buhaș, Patricia Blidariu, Alexander Bran și Cătălina Jahn.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz (USR PLUS), i-a felicitat pe Sorin Șipoș și echipa lui pentru reușita de la Timișoara: „Sorin Șipoș este un om care unește, care ce spune face. Am încredere că va reuși să construiască o filială locală ce va fi un model de organizare, modernă și aproape de timisoreni, va ridica standardele în politica locală și va fi un aliat pentru administrație”.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

9 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

9 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

16 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

16 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

16 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

18 ore ago