Politica

Cosmin Tabără a câştigat alegerile din PNL Timişoara!

Viceprimarul Timişoarei Cosmin Tabără a câştigat alegerile pentru preşedinţia PNL Timişoara, obţinând mai multe voturi decât contracandidatul său, deputatul Claudiu Chira.

Cosmin Tabără a obţinut 238 de voturi, Claudiu Chira 119 voturi, iar 15 buletine au fost anulate. Şi de această dată alegerile nu au fost lipsite de evenimente neplăcute, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine. Echipa perdantă a lui Claudiu Chira contestă legalitatea alegerilor. Dincolo de faptul că nu au putut vota toţi membrii, cei din echipa lui Chira afirmă alegerile au fost nestatutare fiindcă au votat mai puţin de 50% plus unul din numărul total de membri. Respectiv, 372 din peste 800 din convocator. Chiar şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că s-ar putea să anuleze alegerile.

Cei mai mulţi participanţi la alegeri au plecat. Acum se numără voturile pentru Biroul Politic Local al PNL Timişoara.

„Mă simt trist petru tot ce s-a întâmplat începând cu data  de 3 iulie. Îmi doream o altfel de conferinţă municipală de alegeri. Îmi respect toţi colegii din PNL şi doresc să fim un partid unit şi care să fie partener al cetăţenilor. Din păcate am trăit momente triste pentru partid, momente de care ne vom aduce aminte ani de zile de acum înainte şi ceea ce pot să vă promit este că cu mine preşedinte la Timişoara nu veţi mai asista niciodată la astfel de momente”, a declarat Tabără după numărătoarea voturilor. El a mai afirmat că scandalul de la Timişoara este cauzat şi de lupta acerbă de la nivel naţional. „E haos la ucureşti”, a afirmat Tabără. El a spus că vrea să se aşeze la masă cu toţi cei din PNL Timişoara în perioada imediat următoare. „Vă garanteuz că îi voi aduce pe toţi alături de mine”, a mai spus Tabără.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

11 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

12 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

15 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

15 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

16 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

17 ore ago