Economic

Iată cum să găsești cea mai bună pereche de pantaloni plus size

Emag pantaloni

Câteodată poate fi destul de dificil pentru doamnele și domnișoarele cu măsuri plus size să găsească o pereche de pantaloni care să le avantajeze și să le facă să se simtă confortabil. Lumea modei nu este foarte blândă în ceea ce privește mărimile mari, dar începe, ușor, ușor, să țină cont de nevoile tuturor femeilor. Pentru multe femei voluptoase, o pereche de pantaloni poate fi prea strâmtă pe coapse și potrivită în talie sau prea largă în talie și potrivită pe coapse. Din fericire, există câteva lucruri de care poți ține cont și care te vor ajuta să alegi o pereche perfectă de pantaloni fără a face nici un compromis.

Nu toți pantalonii sunt făcuți la fel

Trebuie să accepți faptul că nu toți pantalonii sunt făcuți la fel. Nu toate modelele de pantaloni o să ți se potrivească exact cum se potrivesc pe model. De exemplu, ai putea să îți dorești o pereche de pantaloni boyfriend cu talie joasă sau o pereche de pantaloni conici crop, dar realitatea este că aceste modele de pantaloni ar putea să te dezavantajeze foarte tare din foarte multe puncte de vedere.

Cei mai buni pantaloni pentru femeile plus size sunt cei cu talie înaltă

Cele mai bune perechi de pantaloni pentru doamnele și domnișoarele plus size sunt cei cu talie înaltă sau cu talie normală. Dacă ai forme voluptoase, aceste tipuri de talii, în special cea înaltă, te vor avantaja foarte mult, punând în evidență calitățile tale. Pe lângă acest lucru, talia înaltă oferă mai multă susținere și accentuează figura de clepsidră.

Alege o pereche de pantaloni cu talie elastică sau cu inserții de elastic

După cum menționam anterior, unul dintre cele mai mari dezavantaje în ceea ce privește pantalonii pentru femeile plus size și voluptoase este diferența dintre talie și coapse sau șolduri. De aceea, pentru a fi mai ușor să găseși o pereche care să se așeze la fel de bine și pe talie cât și pe șolduri, alegeți pantaloni cu talie elastică sau inserții de elastic.

Materialul din care sunt realizați pantalonii este foarte important

Atunci când ești plus size, hainele trebuie să se ”miște” odată cu tine pentru a te pune în avantaj. Materialele care sunt prea bățoase, prea tari, te pot face să pari mai solidă, mai masivă. În ceea ce privește pantalonii, aceștia trebuie să fie realizați din materiale elastice sau fluide, care să te avantajeze. Materialele precum inul, mătasea și vâscoza sunt cele pentru care ar trebui să optezi, dar asigură-te că au căptușeală. În rest, dacă optezi pentru un alt material, asigură-te că are elastan în compoziție pentru elasticitate. Acest lucru va face ca pantalonii să se așeze mult mai bine pe corpul tău, iar tu te vei simți mai confortabil și vei arăta mai bine. Dacă cauți un aspect profesional sau mai elegant și optezi pentru un material mai tare, fii atentă la fit-ul pantalonilor.

Mai mare e mai bine

Nu trebuie să îți fie teamă să alegi o mărime mai mare. De multe ori cumpărăm pantaloni în funcție de mărimea pe care considerăm că o avem, însă de multe ori acestea nu se potrivesc și ajungem să cumpărăm pantaloni prea mici, care nu ne avantajează deloc. Probează pantalonii sau păstrează-i doar pe cei care ți se potrivesc și evită să te mai iei în considerare eticheta atât de mult. Te vei simți mult mai confortabil în mărimea potrivită și vei arăta și mai bine. Nu are rost să te păcălești cumpărând o mărime de pantaloni mai mică.

Nu evita să duci pantalonii la croitor

Dacă ai găsit o pereche de pantaloni care îți place nespus de mult, însă există câteva detalii care nu sunt neapărat potrivite, precum talia prea mare sau lungimea prea lungă, atunci poți apela cu încredere la un croitor. Câteodată este destul de greu să găsești pantaloni care să ți se potrivească perfect, dar la croitor îi poți modifica în așa fel încât să fie pantalonii potriviți pentru corpul tău. Croitorii sunt foarte talentați și îți pot face pantalonii să arate exact cum vrei, ba mai mult, îți poți face pantalonii direct la croitor, dacă consideri că ai nevoie.

În sfârșit, nu trebuie să te simți stânjenită de felul în care arăți și să îți ascunzi trupul sub haine largi și fără formă. Există piese vestimetare extrem de frumoase și pentru femeile plus size, în care te vei simți foarte frumoasă, sexy, confortabilă sau profesională, depinzând de aspectul pe care îl cauți. Moda a deveni din ce în ce mai variată și sunt multe branduri care lansează piese și în mărimi mult mai mari, special pentru doamnele și domnișoarele voluptoase. În ceea ce privește pantalonii, cu siguranță vei găsi o pereche potrivită dacă urmezi sfaturile de mai sus și dacă ai răbdare.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Emblematica trupă Cargo va cânta la Buziaş, în weekend-ul următor , la “Aero West Bike Fest”

În weekend-ul următor, timp de două zile, la Buziaş va avea loc festivalul „Aero West…

32 de minute ago

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

16 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

18 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

21 de ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

22 de ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

22 de ore ago