Politica

Inflaţie de candidaţi la preşedinţia PNL Timiş. A intrat în competiţie şi deputatul Claudiu Chira

Deputatul Claudiu Chira şi-a depus oficial candidatura la preşedinţia PNL Timiş. El afirmă că s-a decis să intre în competiţie după „bătaia de joc” de la alegerile din PNL Timişoara. Claudiu Chira este un apropiat al preşedintelui PNL, Ludovic Orban.

Deputatul Claudiu Chira este al patrulea candidat intrat în cursa pentru preşedinţia PNL Timiş, primii fiind Alin Nica, Sorin Munteanu şi Alin Popoviciu. Şi asta după ce, multă vreme, s-a crezut că Alin Nica va alerga de unul singur în această competiţie. Chira a fost un apropiat al actualului preşedinte interimar, Alin Nica, dar relaţiile lor s-au răcit foarte mult. De altfel, el s-a numărat printre cei mai mari susţinători ai lui Raul Ambruş la alegerile din PNL Timişoara, în timp ce Nica l-a susţinut pe Cosmin Tabără. De asemenea, Chira este un apropiat al preşedintelui PNL, Ludovic Orban, în timp ce Nica îl susţine pe Florin Cîţu la preşedinţia PNL.

Tocmai datorită relaţiei pe care a avut-o în trecut cu Nica, Chira spune că nu a vrut să candideze la preşedinţia PNL Timiş. S-a decis însă în urma alegerilor din PNL Timişoara.

„I-am spus domnului Orban că îmi este foarte greu să candidez împotriva lui Alin Nica, fiindcă am avut o relaţie foarte bună cu el. După ce am văzut însă bătaia de joc de la alegerile de sâmbătă, când dl. Nica le-a ţinut isonul lui Dănuţ Groza şi Bogdan Ghelbere, m-am decis. Pot să spun că 80% din decizia mea a fost influenţată de acele alegeri, unde nu s-a respecta nimic”, a declarat Chira pentru deBanat.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

1 minut ago

DRDP Timișoara continuă cu amplasarea de parapet median pe Centura Timișoarei

Începând de joi, 9 mai, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara va relua operațiunea de…

9 minute ago

Echipa Facultății de Drept Timișoara a obținut Premiul pentru cele mai bune pledoarii scrise din concursul Moot Competition

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara a participat, la Praga, în…

O oră ago

CJ Timiș pregătește modificarea tarifelor de închiriere la Bastionul Theresia și la Palatul Administrativ

Consiliul Județean Timiș a inițiat procesul de transparență decizională asupra proiectului de hotărâre pentru completarea…

O oră ago

Primăria caută parteneri și membri pentru comisia de Buget Participativ

Odată lansată ediția din acest an a Bugetului Participativ la Timișoara, primăria lansează apelurile pentru…

O oră ago

La Timișoara va avea loc, timp de două zile, un important Forum de Afaceri, în organizarea CCIAT

Timp de două zile, în 9 și 10 mai, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură…

2 ore ago