Politica

Nicolae Robu, într-o postare în care-l face mincinos pe Dominic Fritz: “Eu am avut un singur consilier personal”

Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, susţine că el a avut un singur consilier personal, spre deosebire de actualul edil-şef, Dominic Fritz, care are şase. Realitatea este că Robu a avut tot timpul patru consilieri personali, cu excepţia ultimei perioade a celui de-al doilea mandat. Printre aceştia s-au numărat „celebrităţi”, precum Ionuţ Nasleu sau Florin Răvăşilă, ambii cu probleme penale.

Fostul primar Nicolae Robu şi-a făcut un obicei din a posta pe pagina sa de Facebook tot felul de texte în care-l face mincinos pe Dominic Fritz şi la care ataşează o nelispită poză cu Pinocchio. Aşa a făcut şi în această după-amiază, acum referindu-se la noua organigramă a primăriei.

“NIMENI ÎN ISTORIA RECENTĂ A TIMIȘOAREI NU A MINȚIT LA ASEMENEA COTE CUM SE MINTE ACUM!

La această concluzie am ajuns pas cu pas în aceste aproape 9 luni de mandat Fritz (…) Ei bine, de ce vă postez eu astăzi din nou cu poza lui Pinocchio? Țineți-vă tare, vă rog! Păi iată ce MINCIUNĂ GROSOLANĂ ne dezvăluie fostul Viceprimar în echipa mea, Dan Diaconu, un om minuțios, care, știind cu cine are de-a face, nu ia informațiile așa cum îi sunt livrate, ci le mai și verifică! Declarațiile Primarului ne spuneau că noua organigramă reduce numărul de șefi! Dan Diaconu ne arată că, de fapt, numărul de posturi de șefi a crescut cu 26%:

-cu mine ca Primar au fost 64

-cu dl Fritz ca Primar sunt 81

Să nu mai vorbim că eu am avut un singur consilier personal (sublinierea ne aparţine – nn), iar Viceprimarii mei niciunul, iar dl Fritz are 6 consilieri personali și Viceprimarii săi câte doi! Deci, administrația Robu a lucrat cu 1 consilier personal, iar administrația Fritz lucrează cu 10 consilieri personali!

Ce ziceți, e nasul Pinocchio-ului folosit de mine suficient de lung, pt a reflecta cât de mult minte acest necunoscut, “dirijor de cor de amatori, politolog și asistent social”, cum ni se recomandă, om fără nimic semnificativ făcut în viață până la 38 de ani, ajuns prin minciună Primar al Timișoarei?!”, a scris Robu.

Problema este că, într-o postare în care vorbeşte de minciună, Robu arată din nou că are o relaţie extrem de tensionată cu realitatea. Dacă ar fis scris “eu am avut un singur consilier personal în perioada x” era un lucru. Fiindcă e adevărat, o perioadă scurtă de timp a avut doar un consilier. Şi asta fiindcă, tot într-o perioadă relativ scurtă, au plecat mai mulţi cosilieri. Astfel, Ionuţ Nasleu  a fost făcut şef la SC Pieţe; Florin Răvăşilă, director în primărie; Ciprian Trocan, şef în primărie; Cătălin Iapă, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării; Dorel Borza, la pensie. De altfel mulţi foşti consilieri personali ai lui Robu au fost angajaţi în primărie, începând cu celebra Sanda Greblă. Dar încă de la începutul primului mandat, Robu a avut tot câte patru consilieri. (Primii au fost Dorel Borza, Alexandru Chirilă, Sorin Drăgoi şi Sanda Greblă). Că foarte mulţi au plecat, e altceva. Că alţii, precum Ionuţ Nasleu şi Florin Răvăşilă au probleme penale, iar nu are legătură cu faptul că Robu îşi aminteşte acum că ar fi avut doar un singur consilier personal.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

48 de minute ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

4 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

4 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

5 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

6 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

6 ore ago