Politica

Primarul oraşului Buziaş, Sorin Munteanu, şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PNL Timiş

În această dimineaţă, primarul oraşului Buziaş, Sorin Munteanu, şi-a aunţat oficial candidatura la funcţia de preşedinte al PNL Timiş. Demersul său vine imediat după ce, joi seara, s-a stabilit ca alegerile în PNL Timiş să aibă loc pe data de 10 iulie, iar înscrierile pentru funcţiile de conducere se pot face până duminică, 4 iulie.

Când nimeni nu mai credea că actualul preşedinte interimar al PNL Timiş, Alin Nica, va avea un contracandidat la şefia organizaţiei, în cursă s-a înscris şi Sorin Munteanu, primarul oraşului Buziaş. Astfel, edilul oraşului staţiune vine în întâmpinarea dorinţei lui Nica, acesta afirmând în mai multe rânduri că îşi doreşte competiţie la preşedinţia PNL Timiş.

De menţionat că, abia joi seara, într-o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PNL Timiş, s-a stabilit data alegerilor, respectiv sâmbătă 10 iulie, adică peste doar opt zile. Cea mai mare problemă aici este faptul că, la toate alegerile desfăşurate până acum în judeţ nu s-au ales delegaţii la conferinţa judeţeană, nefiind cunoscută nici măcar norma de reprezentare a fiecărei organizaţii locale. Conştient că porneşte cu a doua şansă, Munteanu se bazează pe susţinerea mai multor primari din judeţ, dar şi a unei mari părţi din organizaţia Timişoara

“Dragi colegi! În lumina lucrurilor care se întâmpla, am hotărât să candidez pentru funcţia de prşedinte al filialei PNL Timiş! Consider că este nevoie de o altfel de politică raportat la  ceea ce se întâmpla azi, în organizaţia noastră! Mimarea puterii democratice şi egocentrismul actualei conduceri interimare trebuie să aibă o opoziţie! De unul singur nu voi avea sorţi de izbândă, dar împreună cu voi, avem o şansă! Chiar dacă nu voi câştiga, vom creea o platformă de negociere şi ne vom putea coagula în timp, împotriva derapajelor exercitate! Vă aștept, alături de mine!”, a fost mesajul lui Munteanu către colegii din PNL.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

O oră ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

3 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

6 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

6 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

7 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

7 ore ago