Sănătate

Procesul de modernizare continuă la Spitalul Militar din Timișoara. FOTO

La mai puțin de o lună de la finalizarea lucrărilor de  refacere a fațadei spitalului, Laboratorul de analize medicale îmbracă uniformă nouă în urma unor complexe lucrări de renovare și reamenajare a spațiului, cu suprafețe de lucru moderne și aparatură performantă, atingând astfel standarde de înaltă calitate.

Laboratorul de analize medicale al Spitalului Militar Timișoara oferă o gamă variată de analize medicale prin departamentele sale de hematologie, biochimie, imunologie si microbiologie.

Misiunea asumată a echipei este aceea de a asigura în permanență calitatea și exactitatea rezultatelor obținute la analizele efectuate în laborator. Spitalul Militar Timișoara a investit permanent în dotarea laboratorului de analize medicale cu echipamente și aparatură modernă, cu ajutorul cărora să crească adresabilitatea acestuia, să diversifice permanent gama de analize executate, cu rezultate care să fie oferite eficient, rapid și cu respectarea criteriilor de calitate.

Performanța este  garantată și prin pregătirea profesională continuă a specialiștilor din laborator, personalul fiind permanent încurajat să dezvolte tehnici noi de lucru, la standarde înalte.

Astfel, prin efortul și dedicarea profesională a echipei de specialiști, activitatea laboratorului de analize medicale este mereu în slujba pacienților în scopul monitorizării stării de sănătate.  În același timp, laboratorul vine în sprijinul medicilor clinicieni  angajați în complexul proces al elaborării unui diagnostic corect și rapid, precum și în cel al stabilirii unei conduite terapeutice corecte și adaptate fiecărui pacient în parte,  susținând conceptul actual al medicinei personalizate și bazată pe dovezi.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

16 minute ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

24 de minute ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

O oră ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

2 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

2 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei în zilele următoare

Luni, 20 mai, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada…

2 ore ago