Administratie

Stadionul de rugby din Ronaț s-a ”cosmetizat”. Spectatorii au acum o alee de acces numai a lor/Foto

Stadionul de rugby al Timișoarei a fost trecut printr-o operațiune de cosmetizare. Lucrărilor sunt aproape gata, ne anunță viceprimarul Cosmin Tabără, cel care are în subordine această parte a administrației.

Deocamdată, lucrările au fost doar de reparații, dar Tabără speră la mai mult, să-și convingă colegii de administrație că ar fi necesară refacerea întregii baze sportive.

”Cu pași repezi ne apropiem de finalizarea primelor reparații la baza de rugby. Sper că până la startul meciului cu Baia Mare, întregul mic șantier să fie finalizat. Pentru început, este bine, sper ca în viitorul apropiat să-i conving și pe ceilalți colegi din administrație de necesitatea refacerii întregii baze sportive care să fie una dintre cele mai frumoase din țară”, spune Tabără.

El mai subliniază că acum spectatorii vor beneficia de un acces mai bun în tribune, fiind realizată o alee. Vă reamintim că în urmă cu câțiva ani, chiar ocupanții tribunelor, fanii, au făcut muncă voluntară și au reparat singuri tribunele, pentru că gradul de degradare a acestora era mare, iar administrația de atunci nu a făcut nimic pentru a remedia problema.

”Așa cum spuneam, spectatorii vor avea acces decent în tribune, indiferent de vreme, fiind turnată o alee în fața tribunelor, cu acces de la intrare, au fost renovate vestiarele, dușurile, a fost zugrăvit întregul corp de clădire, a fost refăcut spațiul tehnic pentru arbitrii, fiind cosmetizată și intrarea în incinta bazei sportive. Sigur, nu reprezintă mare lucru acum, dar erau niște reparații de urgență fără de care disputarea meciurilor la Timișoara era pusă sub semnul întrebării. În viitor, voi întreprinde și alte acțiuni pentru buna desfășurare a evenimentelor sportive! Mult succes acestei frumoase echipe, felicitări tuturor care susțin sportul timișorean!”, a încheiat Tabără.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

4 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

4 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

6 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

8 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

8 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

12 ore ago