Social

Tragedie pe şosea, lângă Timişoara. Trei persoane au murit într-un accident rutier la Albina/Update. Precizări de la IPJ Timiş

Un grav accident rutier, în urma căruia trei persoane au decedat, s-a întâmplat, cu puţin timp în urmă, pe raza localităţii Albina, în apropiere de Timişoara. Alte două persoane au ajuns la spital.

În tragicul accident au fost implicate patru autoturisme și un autotren. În aceste autovehicule se aflau, în total, şapte persoane. Din păcate, dintre acestea, trei (doi bărbați și o femeie) au decedat. Două au fost transportate la spital, iar celelalte două primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

La locului accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o descarcerare, un ATPVM,  trei echipaje SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Update. “Azi, în jurul orei 13:15 pe DJ 591, la intersecție cu localitatea Albina s-a produs un accident rutier grav în care au fost implicate 4 autoturisme și un autocamion, accident soldat cu decesul a 3 persoane și rănirea a 2 persoane.

Din primele verificări, rezultă ca șoferul, un bărbat de 54 de ani, care conducea un autocamion dinspre Timișoara înspre Buziaș a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sensul opus de mers, ulterior alte trei autoturisme intrând în coliziune cu autoturismul acroșat de către autocamion. 

În urma impactului 3 persoane au decedat( conducătorii primelor două autoturisme și o femeie pasager în al doilea autoturism) și alte două persoane  au fost rănite  (bărbat și femeie). 

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate cauzele și împrejurărilor producerii accidentului”, transmite IPJ Timiş.

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

54 de minute ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

2 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

4 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

5 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

10 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

10 ore ago