Politica

Nicolae Robu îşi îndeamnă fanii să voteze cu Ludovic Orban la preşedinţia PNL

Cu doar cîteva zile înainte de Congresul PNL, Nicolae Robu face însă un efort în a-i îndemna pe liberali să-l voteze pe Ludovic Orban la preşedinţia partidului. Problema este că actuala conducere a PNL Timiş a “aranjat” lista cu delegaţi astfel încât să cuprindă doar votanţi ai lui Florin Cîţu.  

Fostul preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, îi îndeamnă pe delegaţii libeali care vor pariipa la congresul din 25 septembrie să-l voteze pe Ludovic Orban. Robu spune că e de partea lui Orban fiindcă îşi doreşte un PNL ca o struţo-cămilă. Adică şi liberal şi conservator, şi ataşat iluminismului şi creştin, ceea ce înseamnă o contradicţie în termen.

“Cumpăniți bine cum votați, stimați colegi liberali! Refuzați umilința de a vă devoala votul! Un adevărat liberal nu-și lasă personalitatea strivită de oameni care n-au nimic în ei din spiritul liberal!

Dacă credeți în Florin Cîțu, votați Florin Cîțu, dar numai dacă acesta vă este crezul, nu de frică de micii la suflet șefi, care proferează amenințări, pt cazul că nu faceți cum vă cer ei!

Dacă credeți în Ludovic Orban, votați Ludovic Orban, iarăși, dacă și numai dacă acesta vă este crezul!  Eu vă îndemn să votați Ludovic Orban! Și asta pt că țin -cum știu că majoritatea dintre dv țineți- ca PNL să rămână un partid liberal-conservator, atașat deopotrivă valorilor iluministe, valorilor creștine și valorilor patriotice și dintre cei doi candidați, doar Ludovic Orban oferă garanții în acest sens!”, a scris Robu pe pagina sa de Facebook.

Trebuie spus însă că actuala conducere a PNL Timiş s-a asigurat ca aproape toţi delegaţii să-l voteze pe Cîţu. De altfel, a fost scos de pe lista de delegaţi inclusiv prim-vicepreşedintele PNL Timişoara, Dan Diaconu, fost viceprimar al Timişoarei şi apropiat al lui Rou.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

7 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

7 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

9 ore ago