Social

Aquatim le cere clienților utilizarea mijloacelor electronice de comunicare și plata facturii on-line, din motive de pandemie

În condițiile creșterii ratei de infectare cu virusul COVID-19 în Timișoara, Aquatim roagă clienții să apeleze la mijloacele electronice pentru problemele care vizează Contracte, Relații Clienți, Serviciul Tehnic sau Serviciul Facturare.

Noul site, www.aquatim.ro, oferă posibilitatea transmiterii electronice a documentelor necesare pentru obținerea unui aviz tehnic sau încheierii unui contract. De asemenea, clienții pot să adreseze o întrebare sau să facă o sesizare către Serviciul Relații Clienți, folosind butoanele aferente de pe site sau adresa de e-mail clienti@aquatim.ro.

Informațiile despre factura curentă, istoricul plăților și al consumurilor, transmiterea indexului contorului de apă, pot fi accesate prin portalul de clienți de pe site, https://portal.aquatim.ro/CUSTOMER_PORTAL/login.jsp.  Aceste informații pot fi obținute și apelând numărul de Call-Center 0356 914. În plus, plata facturii se poate face on-line folosind platforma de client, transferul bancar sau serviciile de internet banking ale băncilor partenere (https://www.aquatim.ro/informa%C8%9Bii-utile/tarife-%C8%99i-factur%C4%83/unde-%C8%99i-cum-pute%C8%9Bi-pl%C4%83ti/).

„Cât privește situațiile în care prezența clienților în casierii și la Centrul de Relații cu Clienții este absolut necesară, insistăm asupra evitării aglomerației și obligația purtării măștii de protecție în mod corespunzător.

Aquatim igienizează în permanență suprafețele spațiilor în care se desfășoară activități de Relații cu Publicul. În egală măsură, compania a luat toate măsurile pentru limitarea răspândirii virusului și protecția sănătății utilizatorilor și a angajaților proprii”, au transmis, luni, reprezentanții societății.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Expoziție cu peste 300 de caricaturi și lucrări umoristice poate fi admirată în Iulius Town

În acest final de săptămână, în Iulius Town, sunt așteptați iubitorii de satiră, care vor…

O oră ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 11 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 11.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

Parcările acoperite pentru biciclete, inițiate de Moș, au acum o soluție. Nica și Fritz sunt colaboratori politici, proiectul nu se mai blochează

Cristian Moș, candidat independent la funcția de primar al Timișoarei, își poate vedea acum unul…

13 ore ago

UMB e în concediu, dar pe Centura Sud se lucrează în continuare

Zilele de Paști au adus o scădere a activității de pe șantierul Centurii Sud. Muncitorii…

13 ore ago

Titu Birceanu poate rămâne președintele Biroului Electoral de Circumscripție Timișoara

Biroul Electoral de Circumscripție Timiș a respins contestația formulată împotriva preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripție…

13 ore ago

Raoul Trifan, despre legea combaterii evaziunii fiscale: “Pe lângă Iohannis, Dragnea era un amator”

Senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan, afirmă că legea promulgată, vineri, de preşedintele Klaus Iohannis,…

14 ore ago