Social

Ioan Gârboni obține o nouă victorie în războiul cu Primăria Timișoara

Managerul rămas fără post al Filarmonicii Banatul obține o nouă victorie, categorică, în instanță, împotriva Primăriei Timișoara, care l-a lăsat fără post. Joi, Curtea de Apel Timişoara a anulat deciziile prin care a ajuns în această poziție. Cele două decizii contestate au fost, una anulată, cea de a două considerată nelegală de instanță.

Municipalitatea timișoreană este la al doilea proces ”de personal”, pe care îl pierde într-un timp foarte scurt, după cel cu sindicatul instituției și cu câțiva angajați. De această dată, victorios este Ioan Gârboni, cel care a condus Filarmonica Banatul de mai mulţi ani. La evaluarea managerială el nu a îndeplinit punctajul minim pentru a continua și a depune direct un nou proiect de management, pentru ca ulterior să piardă și concursul la care a fost pus să participe alături de alte persoane.

Nemulțumit, el a contestat deciziile în instanță. Inițial suspendate, acum acestea au fost anulate la Curtea de Apel.

”Anulează Dispoziţia nr. 721/09.06.2021 a Primarului Municipiului Timişoara privind aprobarea măsurilor de organizare a concursului de proiecte de management pentru Filarmonica Banatul Timişoara, precum şi Anexele Dispoziţiei nr. 1 şi 2. Anulează „Anunţul public nr. SC2021-16530/11.06.2021 — Concurs de proiecte de management organizat pentru Filarmonica „Banatul” Timişoara. Admite excepţia de nelegalitate şi, în consecinţă, constată nelegalitatea Dispoziţiei nr. 677 din 27 mai 2021 a Primarului Municipiului Timişoara. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea se va depune la Tribunalul Timiş. Pronunţată, azi, 21.10.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părților, prin mijlocirea grefei instanţei”, se spune în decizia instanței.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Prostomatul

Mircea Geoană, candidat nu știu cât de independent la Președinția României, se plânge că este…

10 minute ago

Gătaia și Sculia primesc 15,6 milioane de lei, fonduri nerambursabile, pentru amenajarea a două noi parcuri

Orașul timișean Gătaia și localitatea Sculia vor beneficia de peste 15 milioane de lei, fonduri…

O oră ago

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va premia cele mai bune companii din județ, la o nouă ediție a Topului Firmelor

Prima zi a lunii noiembrie aduce, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș, cea…

14 ore ago

UVT oferă studenților și absolvenților oportunitatea unui loc de muncă, la o nouă ediție a Career Days

Universitatea de Vest din Timișoara organizează o nouă ediție a unuia dintre cele mai apreciate…

14 ore ago

Weekend ploios în Vest, dar și în restul țării

Vreme de toamnă în weekend cu multe precipitații. Meteorologii anunţă că, de vineri până sâmbătă,…

16 ore ago