Sport

Poli se reîntoarce la Slobozia. Acum în campionat

Divizionara secundă Politehnica îşi continuă lungul traseu din sezonul regulat, cu o nouă deplasare grea. Alb-violeţii au plecat de joi spre Slobozia, iar vineri se vor antrena la Piteşti înainte de a ajunge în Bărăgan.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în această toamnă, dar în Cupa României. Poli s-a impus la limită, dar apoi dezamăgea în campionat, lucru care a dus la schimbarea antrenorului. Astfel, meciul din Ialomiţa va fi primul pentru tehnicianul Nicolae Croitoru.

Sigur este aspectul care ne preocupă cel mai mult la momentul acesta – jocul cu Slobozia. Va fi un joc dificil, fără doar şi poate, pentru că întâlnim un adversar cu un parcurs puţin mai bun, după un start de sezon excelent. Au acumulat un singur punct în ultimele patru etape. E adevărat însă că în ultimele patru etape au jucat împotriva primelor patru clasate, jocuri dificile. Au jucat cu Petrolul, prima înfrângere, 2-0, un joc în care au riscat în repriza a doua… cu Hermannstadt, un joc pe care iarăşi l-am urmărit şi în care în repriza a doua au pus destule probleme. Ca să concluzionez este o echipă bună, cu un antrenor bun, o echipă care cel puţin în jocurile de acasă reuşeşte să pună o presiune considerabilă asupra adversarului. Sunt jucători interesanţi, jucători cu experienţă, jucători tineri, noi am jucat în Cupă contra lor, am reuşit un rezultat pozitiv şi asta e foarte important. Cel puţin din punct de vedere mental, în acelaşi timp sunt convins că echipa cu care vor aborda jocul de sâmbătă va fi puţin schimbată. Mijlocaşii laterali vor fi alţii, vor apărea Mustacă şi cu Bolohan, jucători pe care i-au folosit în timpul campionatului. Probabil Cruceru la mijlocul terenului. Dinu fundaş central, vârfurile de atac, Stoica, jucători care în meciurile din Cupa României nu au evoluat”, a explicat Nicolae Croitoru.

Sebastian Serediuc e singurul jucător rămas indisponibil medical în tabăra Politehnicii.

Partida Unirea Slobozia – Politehnica Timişoara se dispută sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a X-a a Ligii 2 şi va fi transmisă pe pagina de YouTube a clubului bănăţean. Ialomiţenii sunt pe locul 8, cu 12 puncte, în timp ce echipa noastră se află pe poziţia a 13-a, cu zece puncte acumulate. Alb-violeţii au un bilanţ pozitiv în jocurile disputate până acum pe arena „1 Mai” din Slobozia, o remiză în stagiunea trecută, respectiv succesul recent, scor 1-0, din 16-imile Cupei României.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

4 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

4 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

6 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

7 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

8 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

12 ore ago