Primăria Timişoara

”Frăția” nevoii de a avea administrator special. Viceprimarul Cosmin Tabără spune de ce l-a votat PNL pe Amza

Răspunsul legat de votul unanim, fără discuții, al consilierilor liberali în favoarea numirii candidatului de partid furnizat de Fritz, Cristian Amza, ca administrator special la Colterm a fost dat de viceprimarul Cosmin Tabără: urgența de a avea un administrator special, chiar dacă în afara plenului spune despre cel ales că habar nu are de termoficare.

Amza nu are nicio experiență în termoficare, dar PNL l-a votat ca să fie bine și să existe un administrator special, spune viceprimarul. Până vineri persoana trebuia desemnată, altfel primăria rămânea fără acel om pe postul amintit.

Am votat astăzi propunerea colegilor din USR pentru desemnarea administratorului special la SC Colterm. Am făcut-o pentru că este un termen contratimp, până vineri acesta trebuie să fie numit, dar ne păstram reticența asupra alegerii făcute de către colegii noștri. Este vorba despre Cristian Amza, președintele USR Giroc și fost candidat la Primăria Giroc, acum consilier local. Câteva aspecte vreau să menționez. În primul rând, Amza este un membru de partid, fără experiență în domeniul termoficării, care nu a avut legături cu această societate. Am dat votul pentru a asigura conducerea societății, dar sunt convins că trebuia găsită o altă soluție de către USR, știu și ei asta. Lucrurile făcute în grabă nu produc rezultate, apoi răsplătirea membrilor de partid foarte loiali cu astfel de poziții în cea mai dificilă perioadă a societății nu cred că era oportună. Pe de altă parte, un vot împotrivă, pe lângă faptul că prejudicia societatea de o conducere legală în timp util, ar fi fost interpretată în sensul că noi, consilierii PNL, ne opunem soluționării gravelor probleme ale Coltermului.”, a anunțat Tabără pe Facebook.

Ce e și mai interesant e că același Tabără recunoaște că ”părțile” au discutat înainte de ședință, ca să nu mai fie … spectacol, adică publicul să nu vadă aleșii cum se ceartă.

În altă ordine de idei, așezarea la masă și discuțiile anterioare plenurilor asigură o ședință mult mai ușoară și fără ”spectacol”. Suntem deschiși să venim cu soluții constructive atâta timp cât ne vor fi solicitate”, a mai spus Tabără.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

8 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

8 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

9 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

9 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

10 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

13 ore ago