Sport

Victorie pentru Poli care intră în luptă pentru play-off

Duminică, 7 noiembrie, s-au desfășurat meciurile rundei 8 din Liga 1 Feminin! Piroș Security Arad și Politehnica Timișoara continuă duelul de la distanță pentru ocuparea ultimul loc din play-off, în timp ce Vasas Femina Odorheiu Secuiesc rămâne liderul Ligii 1 Feminin după victoria cu Fotbal Feminin Baia Mare.

Scorul etapei s-a înregistrat în partida dintre Banat Girls, care își dispută jocutile la Comloșu Mare și campioana U Olimpia Cluj, formația clujeană impunându-se cu 8-0! Vasas Femina Odorheiu Secuiesc s-a impus cu 3-0 în partida cu Fotbal Feminin Baia Mare, transmisă în direct pe FRF TV, și rămâne în fruntea clasamentului cu 22 puncte, dar cu meciuri în plus față de clujence.

Poli s-a impus la Tg. Mureș după un început perfect, Florentina Ancaș (2), Anna Biro (4 – aut.), făcând misiunea mai ușoară violetelor, care au mai marcat și prin Cristina Sucilă (33).

Ne-a fost dor de cuvântul victorie! 3-0 cu Ladies Târgu Mureș pentru 3 puncte importante!”, a fost mesajul echipei bănățene. Poli este însă doar pe 7 obținând trei victorii, o remiză și patru înfrângeri, dar mai sunt etape de joc și timp pentru îmbunătățirea clasamentului, echipa având nevoie de cel puțin locul 6 pentru a intra în play-off!

Share
Published by
Alexandru Ghica

Recent Posts

Liceenii din Timişoara au intrat în spaţii interdimensionale şi au creat opere de artă/FOTO

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de…

5 ore ago

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari,…

8 ore ago

Poli Kids Fest vine cu o mulţime de surprize, activităţi distractive şi chiar ridicări cu balonul

Lumea inocenţei şi a copilăriei va fi recreată cu ajutorul UPT în acest weekend. Campusul…

8 ore ago

La Timișoara se pregătesc mai multe eveniment dedicate zilei de 1 Iunie/Foto

Timișoara va avea, cu ocazia zilei de 1 Iunie, o serie de evenimente care sunt…

9 ore ago

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 31 de ani, care a murit în bazinul de înot din zona Dacia

Un tânăr şi-a găsit sfârşitul în bazinul de înot din zona Dacia, marţi seara în…

10 ore ago

Gerald Simonis, candidat independent la Primăria Moșnița Nouă: “Banii comunității trebuie cheltuiți pentru nevoile oamenilor”

În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a…

10 ore ago