Economic

Cele mai bune mașini de cusut casnice ce pot fi achiziționate în 2022

Mașini de cusut casnice

Fie că ești un entuziast sau un profesionist, a avea o mașină de cusut bună este la îndemână pentru a face mici ajustări hainelor sau chiar a vinde piesele pe care le produci. Mărci precum Singer, Brother și Janome au mașini de cusut casnice excelente pentru toate tipurile de utilizatori. Cu toate acestea, alegerea unei mașini de cusut de casă poate fi complicată, deoarece acestea au caracteristici foarte specifice.

Mașinile de cusut sunt echipamente complexe și au diverse specificații tehnice. Dar nu trebuie să vă sperie atât de mulți termeni tehnici.

Mașină de cusut Elna 860

Elna este un brand elvețian fondat în 1934, renumit pentru dezvoltarea pieselor super-tehnologice și multifuncționale. Scopul companiei este să investească în inovație și calitate înaltă. În ciuda faptului că are o valoare foarte mare, mașina de cusut și brodat Expressive 860 este completă. Pe lângă faptul că are mai mult de 170 de tipuri diferite de broderie în memorie, vă permite să adăugați propria broderie. În plus, are o selecție de 200 de puncte diferite. Nu există limite ale creativității cu Expressive 860.

Mașină de cusut Singer 4423

Brandul Singer este cunoscut pentru producerea de produse de înaltă calitate pentru toate gusturile și buzunarele, cu o mare varietate de articole în portofoliu. Mașina de cusut Singer 4423 este o investiție excelentă pentru oricine caută o mașină super durabilă, capabilă să lucreze cu diferite tipuri și grosimi de țesături. Structura sa internă este realizată din metal iar mașina este capabilă să producă cusături la putere foarte mare.

Mașină de cusut Janome 2008S

Brandul japonez Janome a fost fondat în 1954 și este unul dintre marile nume când vine vorba de mașini de cusut. Cele mai diverse produse ale sale sunt realizate cu tehnologii înalte și au câștigat deja mai multe premii în întreaga lume. Janome 2008S este un model mecanic cu mai multe funcții de bază. Este ideal pentru oricine vrea să înceapă să se aventureze în lumea croitoriei. Comenzile sale sunt ușor de asimilat. Este ideal pentru cusut de zi cu zi de bază și este foarte ușor de transportat.

Mașină de cusut Brother CE5500

Un alt brand japonez, Brother este o multinațională cunoscută în întreaga lume pentru produsele sale de înaltă calitate și performanță. Cu peste 100 de ani pe piață, marca este preferata profesioniștilor din industria modei. Cu 50 de cusături disponibile, mașina de cusut CE5500 este extrem de rapidă și utilizarea sa este ușoară și intuitivă. În plus, are un sistem care permite firului să fie înfilat automat în ac.

Mașină de cusut Singer M3405

Singer M3405 este una dintre cele mai bune mașini de cusut Singer de pe piață,  oferind toate funcțiile necesare pentru ca dumneavostră să vă puteți efectua cusutul eficient. Structura sa internă este realizată din metal, oferind o mai mare stabilitate la coasere. Are 23 de cusături diferite, de la cusături de bază până la cusături decorative. În plus, dimensiunile și greutatea sa fac din acesta o masina compacta de cusut care este ușor de depozitat și mutat. Fără îndoială, cea mai bună alegere pentru cei care au nevoie de un aparat cu un preț bun și care să ofere ceea ce promite.

Mașină de cusut Janome DM7200

După cum am menționat anterior, marca japoneza Janome are o mare varietate de mașini de cusut. Echipamentele lor variază de la modele mai simple la modele mai complete, de la entuziaști la utilizatori mai experimentați. Mașina de cusut DM7200 este o investiție excelentă pentru cei care sunt abia la început, deoarece oferă suportul necesar pentru utilizarea lor, chiar și utilizatorilor mai experimentați care doresc să aibă mai multă libertate în proiectele lor. În plus, ea are 200 de tipuri de puncte.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Echipa Facultății de Drept Timișoara a obținut Premiul pentru cele mai bune pledoarii scrise din concursul Moot Competition

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara a participat, la Praga, în…

42 de minute ago

CJ Timiș pregătește modificarea tarifelor de închiriere la Bastionul Theresia și la Palatul Administrativ

Consiliul Județean Timiș a inițiat procesul de transparență decizională asupra proiectului de hotărâre pentru completarea…

O oră ago

Primăria caută parteneri și membri pentru comisia de Buget Participativ

Odată lansată ediția din acest an a Bugetului Participativ la Timișoara, primăria lansează apelurile pentru…

O oră ago

La Timișoara va avea loc, timp de două zile, un important Forum de Afaceri, în organizarea CCIAT

Timp de două zile, în 9 și 10 mai, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură…

O oră ago

Colterm trage linia după sezonul de iarnă. Compania dorește reducerea costurilor de producție și a prețului gigacaloriei

Colterm încheie sezonul de iarnă cu zeci de mii de tone de cărbune în stocuri,…

O oră ago

Liga 3. Ghiroda şi-a asigurat locul la baraj

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii revine după două sezoane la barajul de promovare în Liga…

O oră ago