Poli s-a impus fără emoții în fața Călărașiului

Meciul de care se temea antrenorul Nicolae Croitoru a fost unul lejer pentru băieții săi. Astfel, Politehnica a obținut un succes ușor împotriva unei echipe ce la finalul sezonului va lua cu siguranță drumul ligii a III-a.

Un 3-0 categoric pentru Poli, echipă ce a arătat un tonus bun și o poftă de joc, pe care ne dorim să o vedem la fiecare partidă. Octavian Ursu a fost vioara întâi, el contribuind cu două pase decisive și un gol. Denis Radu a marcat primul gol al meciului, semnând astfel și prima sa reușită în tricoul alb-violet, la aceeași categorie intrând și cel care a înscris a doua oara în întâlnire, Rareș Lazăr. Așadar o victorie fără dubii, care putea fi și mai clară, însă s-a ratat destul de mult.

Cu rezultatul din această după amiază, de pe terenul Știința, alb-violeții urcă pe locul al 4-lea al Grupei A din play-out, echivalent cu menținerea în eșalonul secund. Pe loc de baraj a coborât CSC Șelimbăr, care a remizat azi în disputa cu Politehnica Iași, într-un meci desfășurat la Râmnicu Vâlcea, considerat terenul propriu al sibienilor. Timișorenii și cei din Șelimbăr au câte 24 de puncte, dar golaverajul ”băieților în ghete” e superior.

Săptămâna viitoare este pauză competițională, datorată meciurilor echipei naționale, dar Poli va merge în Giulești pentru un amical de lux care va „boteza” noua arenă a Rapidului.

Poli: Păduraru – Sofran, Scutaru (cpt.), Bocșan, Pamfile – D. Radu (Doru Andrei, min 83), R. Lazăr (Iamandache, min 83), Ignea, Vukoje (Bîrnoi, min 75) – Gerbi (Rogosic, min 63), O. Ursu (Sîntean, min 75).

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

10 minute ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

50 de minute ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

51 de minute ago

Sărbătoarea Floriilor 2024! Tradiţii şi obiceiuri

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc astăzi Intrarea Domnului în Ierusalim sau Floriile. Sărbătoarea Floriilor deschide…

O oră ago

Biea, victorie uşoară la gala de la Timişoara

Nici nu prea a apucat să transpire. Timişoreanul Flavius Biea a obținut o victorie clară…

O oră ago

Resetarea la Poli

Scriam nu demult că „proiectul Poli” la fotbal nu mișcă nici măcar în campanile electorală,…

2 ore ago